Fortnite

KriszhAdvice: 2 000 000! – Mérföldkőhöz érkezett a “magyar Ninja”


Egyre több és több ember kíváncsi a Béke Szigetére, és egyáltalán nem ok nélkül!

KriszhAdvice, vagy ahogyan sokan hívják, “a magyar Ninja” a hétvégén nagyon komoly mérföldkövet ért el Twitch csatornáján. A játékos oldalát több mint kétmillióan tekintették meg, ez pedig egy olyan szint, amiről sokan csak álmodni szoktak streamer karrierük során.

Ráadásul ez a nézettség sokkal több is lehetne, a streamer megítélése azonban meglehetősen megosztó a magyar közösségen belül.

Bár ezt nem KriszhAdvice játéktudása, sokkal inkább stílusa és személyisége generálja.

Sajnos itthon ez egy hatalmas buktató, amit jobb lenne, ha az emberek szép lassan elfelejtenének végre. Ugyanis egy játékmenetet közvetítő streamert a beszédstílusa vagy a viselkedése miatt megítélni hatalmas nagy blődség. Mert ha azt nézzük, hogy Fortnite streamerként (korábban League of Legends-dzel foglalkozott, valamint néha más játékokat is elővesz lazításképpen) mit tesz le az asztalra, nos az nem kétséges, hogy világ színvonalon űzi az Epic Games lövöldéjét.

Nem is véletlen, hogy a külföldi közösség, valamint a montázskészítő Youtube oldalak is felfigyeltek a magyar fiú teljesítményére, nem egy olyan összeállítást találni az interneten, amiben összemérik a legnézettebb Fortnite játékos teljesítményét KriszhAdvice teljesítményével. S nagyon sok helyen egyébként Krisz az, akit jobban kedvel a nézőközönség!

Egy példa a Ninja vs. KriszhAdvice videók csoportjából:

A magyar streamer egyébként nem csak elkápráztat és szórakoztat, igyekszik a nézőit a lehető legtöbbször segíteni, oktatni is. Nem egyszer lehet olyat látni a közvetítései alatt, hogy a chat-en feltett kérdésekre válaszolgat, sőt, van hogy háttérbe helyezi a játékot, s inkább technikákat mutat a nézőinek, ezzel segítve a fejlődésüket. Persze azoknak, akik nem tudják rendszerszerűen követni a közvetítéseit, Youtube csatornáján több tippet és stratégiát is bemutat, valamint megtalálhatók a játékos legnagyobb és legviccesebb jelenetei is.

A magyar játékos tehát bőven megérdemli a nézettséget, s a csatornái fejlődését, ha azt nézzük mit tesz a magyar Fortnite közösségért, s mindezt milyen színvonalon űzi. Nemrégiben például egy impozáns 17 mérkőzéses győzelmi szériával kápráztatta el a követőit élő közvetítés közben, így ha még nem hallottál róla, mindenképpen érdemes belepillantani az egyik live stream-jébe.

Gratulálunk a kétmilliós megtekintéshez KriszhAdvice-nak, kívánjuk hogy a jövőben még tovább növekedjen a Béke Szigetének látogatottsága!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva