Counter Strike

Ennyit ért a Valve Update: Már vissza is tért a szerver crash exploit


Már megint kifagyasztják a csalók a szervereket, nagyon tarthatnak a VACnettől!

A Valve az egy hete érkezett update-ben javította az egyre népszerűbbé vált szerver fagyasztó exploitot. Azért lett ilyen népszerű, mert a legelterjedtebb cheat programba is bekerült a szerver crash funkció, sőt a forráskódot is nyilvánossá tették, így boldog-boldogtalan fagyaszthatta a Valve szervereit.

Úgy tűnik, hogy mégsem ért véget a történet, egy olvasónk jelezte, hogy vele az elmúlt időben egyre többször fordult elő, hogy a meccs végén kifagyasztották a szervert, majd a demó fájlt sem tudta letölteni. A csalóknak így a win megvan, de se az Overwatch-tól, se pedig a VACnettől nem kell tartaniuk, ugyanis nem lehet visszanézni a meccset.

Úgy tűnik eléggé tartanak a VACnettől a csalók, hiszen ez egyértelműen a VACnet ellen van, hiszen az Overwatch-ot több accounttal sikerül kijátszaniuk, de a VACnetet már nem ilyen egyszerű megkerülni. Reméljük  hamarosan ismét lecsap a Valve, ha már a legutóbbi banhullám nem volt eléggé célravezető, azt azért megmutatták az évek során, hogy nem szeretik, ha az ő szervereikkel szórakoznak.

Köszönjük Viviennek a segítséget!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva