Gaming

Fortnite, LoL, CS:GO, Dota, OW: minden van a legnézettebb Twitch-csatornák között


Az áprilisi hónap esport-nézettségi adatai.

A különféle nézettségi statisztikákkal foglalkozó Esports Charts nemrégiben közzétette az áprilisi hónapra vonatkozó adatokat, melyekből kiderül, melyek voltak azok az esport-versenyek, amikre a leginkább kíváncsiak voltak a nézők a múlt hónapban.

A Fortnite sztárstreamere, Ninja úgy tűnik, ilyen tekintetben is kiemelkedik a mezőnyből, ha ugyanis azt nézzük, hogy melyik platformokon követték a legtöbben az esport-versenyeket, akkor Ninja csatornája abszolút viszi a prímet. A Ninja Vegas ’18 tornát csúcsidőben közel 618 ezren nézték – többen, mint a második és harmadik helyezettet összesen.

A legnézettebb esport-versenyek csatorna szerint (2018 április)

  1. Fortnite – twitch.tv/ninja – Ninja Vegas ’18 (csúcsidő: 617.818)
  2. League of Legends – twitch.tv/riotgames – NA LCS Spring 2018 (326.422)
  3. CS:GO – twitch.tv/dreamhackcs – DreamHack Masters Marseille 2018 (213.971)
  4. Dota 2 – twitch.tv/epicenter_ru – Epicenter XL (186.619)
  5. Overwatch – twitch.tv/overwatchleague – Overwatch League Stage 3 (170.755)
Kép: Esports Charts

Ninja és a Fortnite az össznézettséget tekintve is tartolt: ha az adatokat brutálisan torzító kínai számokat kivesszük a képletből, akkor összességében is a Ninja Vegas ’18 volt a legnézettebb esport-esemény a Twitch-en áprilisban. A dobogóra az európai és az amerikai LCS Spring fért még oda, sőt, egy harmadik League of Legends bajnokság is van a Top 5-ben.

A legnézettebb esport-versenyek (2018 április)

Kép: Esports Charts

Aki tehát kételkedett abban, hogy a Fortnite az esport-világ életébe is képes lesz beleszólni, annak most újra kell gondolnia mindezt: úgy tűnik, hogy az Epic Games játékára ilyen tekintetben is fényes jövő várhat!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva