League of Legends

Megreformálják a lövészeket a 8.11-ben, elmarad a Midseason


Több ízben rendhagyó a 2018-as év. Az érvek meg csak gyűlnek.

A Riot Games úgy döntött, lép egy határozottat és meghatározóvá teszi a 8.11-es frissítést. Erre valahol számítani lehetett, ugyanis ez az az időpont, amikor minden évben érkezik a nagy Midseason frissítés. Ám a fejlesztők lerombolták a várakozást, azt üzenték, “nem lesz nagyobb frissítés, mint a többi, s ez egészen az előszezonig így fog történni”.

Ha valamennyire követted a játék alakulását a közelmúltban, körülbelül tudod, hogy mire lehet számítani, ha nem, akkor segítünk egy kicsit. Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan vérfrissítést kapnak a lövészek, néhány ADC specifikus tárgy megszűnik vagy megváltozik, a búcsúzók helyére pedig teljesen új felszerelések érkeznek. Továbbá változik néhány lövész adata is, ezzel felpezsdítve kicsit a metát. Legalábbis ez a terve a fejlesztőknek. Valamint egy teljesen új Keystone Rúna is a 8.11 környékére van tervezve, ami nem más, mint a Hail of Blades.

A Hail of Blades adatai egyértelműen azt sugallják, hogy a lövészek egyik legkedvesebb eszköze lesz. A rúna lehetővé teszi nekik, hogy átlépjék a támadási sebesség korlátot, ráadásul a harc elején egy masszív 50-100% (szinttől függ) támadási sebesség buffot oszt az első három lövés erejéig.

Új tárgyak és statok, teljesen új Keystone, egy biztos, a 8.11-et imádni fogják a lövészek.

 

Forrás: Riot Games

Riot PLS!

A Riot Games a változtatásokat egyértelműen azért hozta, hogy színesítse az alsó ösvényt. Már hónapok óta pörög az a téma a közösségen belül, hogy a diverzitás miatt nemcsak lövészek, hanem akár mage karakterek is felvehetik majd a Marksmen pozíciót, ám ezt egy komolyabb előkészület fogja valószínűleg megelőzni, így addig ilyen “félmegoldásokkal” kell érdekesebbé tenni az ösvényes játékot. A szervezet elmondta, a 8.11-es frissítés után biztosan többféle játékstílus is meg fog jelenni, valamint a rúnakombinációk is változatosabbak lesznek. Egyértelműen az a cél, hogy megszűnjön a “late game crit” és a “lane bully” kategóriák uralma. Jó is lenne, ha ennél szélesebb skálán lehetne játszani pozíciót…

Forrás: streamie

Ez tehát a Midseason nagy frissítés?

Nem! Idén ugyanis elmarad a szezonok közötti nagy frissítés, ez pedig biztosan fel fog tűnni azoknak, akik már évek óta játsszák a játékot. Eddig az volt a tendencia, hogy minden szezon felénél hozott a Riot valami meghatározó módosítást. Ez volt a Midseason nagy Patch, amiben új lendületet adtak a nyári profi szezonnak, valamint az amatőr otthoni játéknak. Eddig olyan mértékű változások érkeztek ebben az időszakban mint például egy Rift Herald, vagy az Elementál Sárkányok, ám ez idén megdől, semmi játékmegváltó változtatást nem tervez a Riot 2018 felére.

Változás tehát lesz bőven, de valamilyen szinten szomorúak is vagyunk, mert egy csodálatos széria szakad meg a Midseason Patch elmaradásával. De azért a lövészek még így is készülhetnek egy nagyobb durranásra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva