Counter Strike

BRÉKING: Vízumproblémák miatt w0xic nem utazik, LAN-t változtat a HellRaisers


W0xic vízumkérelmét elutasította az USA, nem először kerül kényszerhelyzetbe a HellRaisers a török játékos papírjai miatt.

Sajnos nem először és egészen biztosan nem is utoljára történik ilyen, hogy egy profi esportoló vízumkérelmét elutasítják. Sokan is bírálják miatta az Egyesült Államokat, mivel szinte minden versenyen akad egy-két csapat, akinek beugróval kell játszani, vagy el sem megy. Legutóbb a januári ELEAGUE Majoron a 100 Thieves és a TyLoo el sem utazott a papírok hiánya miatt. A HR eddig az alábbi rendezvényeket hagyta ki, vagy teljesített rajtuk hiányosan a vízum miatt:

  • DreamHack Austin
  • StarSeries i-League

Ahogy w0xic tweetjében is olvashatjátok, most itt a harmadik alkalom, helyettük a Heroic utazik Amerikába. A dánok egy hajszállal maradtak le a HellRaisers mögött, így azonban lecsúsztak a LAN-helyezésről. Csupán egyetlen körön múlt az egész:

OTTVAN! Egyetlen egy körön múlt DeadFoxéknak a döntő, de végül bemákolták

DeadFox és csapata azonban így sem marad verseny nélkül!

Egy sokkal verhetőbb mezőnyben kell helytállniuk, bár koránt sem lesz egyszerű ez sem. A 750 000$-os prizepool 100 000$-ra redukálódik, hiszen a DreamHack Tours lesz az új célállomás. Jelenleg ezeket a csapatokat jelentették be biztosra,  rajtuk kívül még kettő érkezik:

France EnVyUsPoland AGO
Kazakhstan GambitUnited States Torqued
Denmark NorthEurope HellRaisers

Jó hír azonban, hogy erről az eseményről is lesz magyar közvetítés, ugyanis a gamer.hu csapata ismét elhozza nektek a DreamHacket az otthonotokba. A meccseket itt tudjátok majd követni! Több információval érkezünk hamarosan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva