PUBG

Így szűkül a kör Erangelen és Miramaron – 9000 mérkőzés alapján


Az új API-nak köszönhetően végre megtudtuk, hogy hova is szűkül a leggyakrabban a kör.

A PUBG körszűkülései véletlenszerűek, persze azért nem teljesen, hiszen a nagyobb része mindig szárazföld, azért, hogy a vége ne csapjon át tengeri ütközetbe. Persze néha becsúszik 1-2 bug és volt már rá példa, hogy a tengerben ért véget és az nyert, akinek több volt a hp-ja, de ez elég ritka jelenség. Az új API-nak köszönhetően pedig sikerült kinyerni az adatokat, így megtudtuk azt is, hogy hová is szoktak a leggyakrabban végződni a játékok.

A végső kör, 9000 mérkőzés alapján | Forrás: jhartikainen

Erangel

A fentebbi képen jól látszik, hogy Erangelen sokkal randomabb a végső kör. A legnépszerűbb helyeket itt nem is igazán lehet városokhoz kötni, mivel leggyakrabban inkább a pusztára szűkül, de a térkép közepén látható a legnagyobb intenzitás. Rozhok felett, Shelter, illetve Gatka környéke a legnépszerűbb, de gyakran szűkül Military szigetére is , illetve még Severny felé is elég gyakran ér véget a játék, annak ellenére, hogy északon található. Zharki és Kameshki és Primorsk  viszont csaknem teljesen kiesik a vonzáskörzetből.

A legnépszerűbb landolási helyek Erangelen – 40 000 mérkőzés alapján

 

Miramar

Erangeltől eltérően itt már sokkal több hot spotról beszélhetünk, úgy tűnik, hogy itt valahogy mégsem annyira random a szűkülés.  Mintha csak a legnépszerűbb landolási helyeket néznénk korábbról, annyi ismerős helyszínnel találkozhatunk. Pecado itt is viszi a prímet, de ott van még Chumacera, a kráter, Water Treatment és La Bendita is. Illetve a Ruins melletti új város is igencsak népszerű. Ritkábban pedig még a szigeten is véget ér a játék.

A legnépszerűbb landolási helyek Miramaron – 40 000 mérkőzés alapján

Forrás: jhartikainen

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva