Counter Strike

Letesztelték, nem csak MM-en számít hogy milyen rangban vagyunk


3kliksphilip, a CS:GO professzor ezúttal is érdekes dologra bukkant, ahogy az account váltásokat tanulmányozta.

Állítása és kísérlete szerint a játékon belüli rangunk nem csak azt befolyásolja, kikkel kerülünk egy MM meccsbe.

3kliksphilip azt vette észre, hogy Casual és Deathmatch játékokban is hasonló ellenfelet dob nekünk a program, mint amilyen rangban mi vagyunk. Tapasztalata szerint a magasabb rangú accountok számára a DM és a Casual is nehezebb, a kezdőknek viszont sokkal könnyebb.

A dologban igazából bőven van logika, hiszen egy DM szerveren, ahol a gyakorlás és az aim fejlesztése a cél, rendkívül hasznos ha hozzánk hasonló embereket dob a program. Egy Silver játékos semmit nem fog fejlődni, ha a Globálok szétlövik minden DM gyakorlás alatt. De a Globál sem jár jól, ha Novák ellen tud csak gyakorolni és nem a saját szintje ellen.

Kipróbálta saját accountján is a Casualt, ahol rommá lőtték, majd a barátja kisebb rangú accountján is, ahol hirtelen CS:GO isten lett belőle.

A dolog hátterében a Trust Factor rendszere áll, mely a rang mellett számos dolgot mér a játékosokról. A Valve már elárulta, akár Prime akár Non-Prime meccseken megyünk, a Trust Factor mindig ott van a háttérben. Úgy tűnik most arra is fény derült, hogy MAtchmakingen kívül is fut, a CS:GO többi játékmódjában is figyel arra, hogy mindenki hozzá hasonló csapattársakat és ellenfeleket kapjon.

3kliksphilip bár nem árulta el a kísérlet részleteit, őt is merve bátran megbízhatunk a kutatás alaposságában. Ha ő azt mondja, elég bizonyítéka van, akkor az úgy is van:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva