Hearthstone

Így kellene nerfelni a lapokat StanCifka szerint


A cseh játékos megmutatta, hogy ő milyen módon gyengítené a vizsgált lapokat.

Egy ideje már a közelgő nerfek jelentik a legfőbb témát a Hearthstone-ban, miután a Blizzard nemrégiben megerősítette, hogy május végén több kártyát is gyengíteni fognak.

Most már 100%: jönnek a nerfek! Íme a 9 fő jelölt

Egyelőre csak egy előzetes lista van a legfőbb jelöltekkel (9 lappal és a Paladin upgrade-elt Hero Powerével), azt azonban még nem tudni, hogy végül melyik lapok és hogyan fognak változni. Sokan megosztották már azóta saját javaslataikat – így tett nemrégiben a csehek legismertebb és az európai mezőny egyik legjobb játékosa, StanCifka is, aki elmondta, hogy ő miként nerfelne.

Kép: Twitter

StanCifka tehát egy kivétellel (Dark Pact) mindegyik lapon változtatna: a Possessen Lackey-t lényegében teljesen kinyírná (Warsong Commander módra), de benne van, hogy a Doomguard, a Spiteful Summoner és a Quest Rogue is jelentőset gyengülne így – a többi lap még a változtatott formában is játszhatónak tűnik.

Mindez persze csak egy javaslatcsomag, a tényleges nerfek a Blizzardon múlnak – hogy pontosan mi változik majd, az jó eséllyel másfél hét múlva derül majd ki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva