Counter Strike

Brit tudósok és a Reddit közös erővel kiszámolta, mikor jön a következő CS:GO láda


Az eddigi megjelenési dátumok és az évek alatt megfigyelt időközök alapján az új láda közelebb van, mint gondoltuk.

Alapos utánajárással, átlagolással és a dátumok összevetésével indult, és egy igencsak közeli dátummal végződött az új CS:GO ládáról szóló vizsgálat.

Az elmélet abból a feltevésből indult, hogy az új láda akkor jelenik meg, mikor az előzőé stabil árat talált magának.

Csak néhány példa a múltból:

  • A Hydra láda 2017 május 23-án jelent meg, és az első stabil árú hónap augusztus 6 és szeptember 6 között jött el. Az új láda szeptember 15-én már ki is jött.
  • Ez volt a Spectrum 2 láda, aminek ára csak 2018-ban lett stabil. Az első olyan hónap amikorra beállt az ára, január 1 és február 2 között jött el. Az új láda pedig egyből jött is február 15-én.
  • Ez volt a Clutch Case, amelynek ára most állapodott meg, április 7 és május 7 között.

Vagyis az új láda innentől számított 10-15 napon belül érkezik az elmélet szerint, valamikor május 17 és 22 között. Akinek ez még kevés bizonyíték, vessen egy pillantást az alábbi gyűjtésre, mely a ládák egymáshoz viszonyított megjelenését mutatja.

Átlagosan 3 hónap kell tehát egy ládányi skinhez, de vannak persze fölfelé és lefelé is kilengések. Legutóbb a 4 és az 5 hónapos várakozás is elég hosszú volt, ezért most inkább egy átlagos 3 hónapos érkezés várható. Ami a Clutch Case február 15-ös megjelenését megnézve május 15-öt jelent.

Több fronton is azt mutatja tehát a Reddit-matek, hogy az új CS:GO ládát még májusban megkapjuk, ha szerencsénk van akkor egy új Operationnel együtt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva