League of Legends

“Megölte a dzsungelt a 8.10!” – Így reagáltak a profik

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: 8.10, jungle,

A legújabb League of Legends frissítés maradjunk annyiban, hogy talán nem volt az eddigi legjobb.

Aki követi az oldalt, vagy csak néha bele-bele olvasott az eddigi Patch Note-okba, körülbelül el tudja képzelni, hogy milyen véleménnyel vagyunk a Riot Games Jungle-t érintő változtatásairól. Szinte minden második frissítésben piszkálnak valamit a fák közötti területtel, ezt pedig már csak meme-ként tudjuk kezelni, épeszű ember nem gondolhatja, hogy a fejlesztőcsapat és az egyensúlyért felelős brigád csak és kizárólag a dzsungelen keresztül tudja szabályozni a játékot.

Az új, 8.10-es frissítés mit ad isten újból adott egy pofont a Jungler játékosoknak, a 2018-as szezon felénél akarva akaratlan újra kell tanulniuk játszani a pozíciójukban. Merthogy alapjaiban változtatott meg mindent a Riot Games, borul a korai szakasz, a counter jungle, sőt még az eddig ismert jungle pathing is mehet a levesbe, mert már teljesen máshogy adják a tapasztalati pontot a neutrális szörnyek, mint eddig.

Ha nekünk, mezei játékosoknak is problémánk van az újításokkal, akkor mégis mit szólhatnak azok, akik ezzel keresik a pénzüket? A profi szcéna néhány képviselője is felszólalt a változtatások ügyében, ezek voltak a legjobb reakciók!

 

SaintVicious: ” Megpróbáltam ébren maradni, hogy megnézzem az utolsó MSI meccset. Nem elég, hogy arra ébredtem, hogy a Team Liquid vesztésre áll, a Riot időközben a Jungle-t is kinyírta. Milyen szép nap!”

 

Amazing: “Kezdem azt érezni, hogy a dzsungel változtatások csak azért érkeznek, hogy valami változzon. Ha nem tudod min kéne változtatni, akkor legalább adj esélyt a profiknak, hogy elmondják a véleményüket, még akkor is, ha összességében az egész felhasználóközösségnek fejlesztesz.”

 

Dardoch: “Jó ez így, legalább a campek tapasztalati pontokkal arányosan erősödnek, így mire a csapattársaim elég erősek lesznek ahhoz, hogy tisztogassák a dzsungelem, legalább nekik jó dolguk lesz belőlük.”

 

Flaxxish: “Minden Jungle Maint szívesen várok topon, hozzatok támogató tárgyakat, együtt mi leszünk az új botlane!”

A legnagyobb káoszt egyébként a Scuttle (Sutyerák) változtatások okozzák. Jelenleg a legfontosabb neutrális szörnyek minősül, éppen azért, mert hihetetlen sok bónuszt ad az elpusztítójának. Óriás mennyiségű tapasztalati pont, arany, minden, ami egy dzsungelesnek kellhet. A baj csak az, hogy teljesen véletlenszerű a megjelenése, így a legkevésbé sincs a jungler kezében a saját sorsa. Ha két szinttel az ellenfelünk előtt játszunk, még akkor sem vagyunk biztonságban, mert ha az RNG faktor miatt a legtöbb Scuttle az ellenséges dzsungeles markában landol, akkor bizony pillanatok alatt utol vagyunk érve szintben, s valószínűleg aranyban is.

Nem tudni, hogy finomhangol-e a jelenlegi helyzeten a Riot, de egy biztos, nincs túl jó helyzetben jelenleg a Jungle, s ez a profiknak sem tetszik.

Nektek mi a véleményetek az új dzsungelről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva