League of Legends

Fiorát az egekbe buffolják – Jönnek az új Fighter tárgyak!


Úgy tűnik a felső ösvény harcosai is kapnak egy kis törődést végre a Riot Games-től.

Teljesen új tárgyakat jelentettek be a harcosoknak (Fighter), ráadásul néhány már létező tárgyat is frissíteni tervez a Riot.

Április közepe táján a fejlesztők bejelentették, hogy dolgoznak néhány olyan tárgyon, ami hatalmasat dobhat a Fighter típus megítélésén és újból a meta közelébe helyezhetné őket. Most két ilyen tárgyról is lerántották a leplet, az egyik a kettő közül még valami kis nosztalgiát is hordoz magában, ugyanis az inspirációt egy régi tárgyból, az Atma’s Imaplerből szerezték hozzá.

Riot Lowbo a PBE boards fórumon elmondta, ezzel a Riot nagyobb teret szeretne adni a Fighter class szerelmeseinek, ugyanis a harcosok jelenlegi helyzete közel sem rózsás. Ha előnyre tesznek szert többnyire marad a splitpush vagy a kisebb harcok, ám még ezek mellett is többnyire elgyengülnek a játék végére. Ha pedig túl akarják élni a keményebb late game harcokat, tankosabbnak kell építeniük magukat, ezt pedig sok játékos egyáltalán nem kedveli, valamint a karakterek képességtára sem feltétlenül illeszkedik az ilyesmihez. Az új tárgyakkal ezt a helyzetet kívánja orvosolni a Riot, egy olyan lehetőséget ad a harcosok kezébe, ami zöld utat ad a sebzésre épülő, ám mégis “tankos” buildeknek.

Két új tárgyat is bemutatott Lowbo a Twitter felhasználóján, az egyiket Spear of Shojinnak, a másikat pedig Atma’s Reckoningnak keresztelték. A második tárgy ikonja még csak időleges, természetesen nem egy painttel rajzolt ikon lesz a végleges képe.

 

 

A Spear of Shojin láttán elsőre padlót fogtunk, s ráébredtünk, a Fiora és Riven mainek visszatérését láthatjuk. Félelmetesen erősre sikerült a tárgy, minél több AD-t halmozunk magunkra, annál szívósabbak leszünk a harcokban! A tárgy passzívja alapvetően arról szól, hogy levesebb sebzést szenvedünk el, ám ezt a számot még megfejeli egy +15% bónusz AD arány is. Majd pedig ott van a másik UNIQUE Passzív, a Dragon Heart, ami ha 3 ellenséges karakter vesz minket körül és harcolunk velük, további 200%-kal több sebzést blokkolunk a tárggyal hat másodpercen keresztül. A legjobb pedig, hogy killek, vagy assistok esetén ez a passzív frissül, így a hat másodperc újra ketyegni kezd. WOW…

Na de mi van akkor, ha mindezt kombináljuk az új Atma’s Reckoninggal? A másik újdonság UNIQUE Passzívja éppen a használójának AD-ját dobja meg, miközben ellenséges karakterrel, epikus szörnnyel, vagy éppen toronnyal harcol. Ugyan ehhez szükség van egy kis szívóssághoz, de még ha nem is halmozunk magunkra plusz életerőt, akkor is szép kombót pakolhatunk magunkra a két tárgyból. Igazi harcgéppé válhatunk velük.

Nektek mi a véleményetek a két új tárgyról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva