Counter Strike

A FaZe már készen állna a visszatérésre, de olof annyira beteg hogy játszani sem tud


Karrigan reméli, hogy minél előbb visszatér az eredeti lineup, a Majorra már oloffal terveznek a FaZe-nél.

Karrigan az ESL Pro League döntőn adott interjút a HLTV-nek, ahol természetesen a legfontosabb kérdés ezúttal is olof visszatérése volt. Az Astralis magasztalása és Dust2 kibeszélése után rá is tértek a rajongókat leginkább érdeklő témára:

mikor tér vissza olofmeister a FaZe kezdőjébe?

Aki esetleg nem tudná, április elsején a semmiből érkezett a hír, miszerint olofmeister váratlanul kispadra kérte magát. Magánéleti okokra hivatkozott, mindenki csak találgatta a dolog hátterét. Korábbi sérülése, családi dráma vagy egyszerű kiégés is állhat a háttérben, vélhetően csak sokára tudjuk majd meg a lassan 2 hónapos szünet igazi okát.

“Jelenleg arra koncentrálunk, hogy megnyerjük az Intel Grand Slam egymillió dolláros bónuszát. Ki kell találnunk hogyan és mit játsszunk a következő versenyeken, ami attól is függ, meddig lesz még velünk Xizt.” – nyilatkozta karrigan.

A dán irányító aztán folytatta, és konkrét dátumot nem tudott mondani, kb-ra belőtte a visszatérési időpontot.

“Várni kell még olof visszatérésének pontos időpontjára, talán hamarabb is összejön, de lehet hogy még 1-2 hónapba telik. Szerencsére most már mi is tisztábban látunk és remélem hamarosan hivatalosan is kitűzhetjük a dátumot. A rajongók már nagyon várják, de ki kell várni, mikor áll 100%-osan készen olof a játékra. Az biztos, felőlünk bármikor jöhetne, ha ő készen érzi magát, egyből visszakerül a kezdőbe.”

Bármennyire próbált karrigan kitérő választ adni, a kevés konkrétum ellenére rengeteg minden kiderült ebből is. Amit tehát a nyilatkozatból biztosan leszűrhetünk:

  • olof biztosan visszatér a csapatba, már várják vissza karriganék
  • a visszatérés időpontja csakis olofon múlik
  • hiába nyertek LAN-t olof távollétében, amint lehet visszatennék a kezdőbe Xizt helyére
  • ez azonban még nem holnap és nem is pár napon belül lesz, de június 8-ig fixen nem, ekkor játszik LAN-on legközelebb a FaZe
  • a csapat már sejti a visszatérés várható időpontját és hamarosan a rajongókkal is megosztják azt

Amit csak sejthetünk és találgathatunk az elmondottak alapján:

  • Mivel az Intel Grand Slamre hajtanak, az ECS döntőre még nem olyan sürgős a visszatérés. De a következő ESL One-ra már biztosan szeretnék maguk mellett tudni olofot, ami júniusban 13-án esedékes.
  • Az eddigi Majoroknál egy hónappal a rendezvény előtt kellett véglegesíteni a legendás csapatok felállását. Szóval a FaZe-nek elég augusztusban leadnia, melyik ötössel állnak ki, eddig van ideje maximum olofnak ha vissza szeretne térni a Majorra.
  • Olof jelenleg betegséggel küzd, így ha magánéleti problémái meg is oldódtak, ez jelenleg biztosan hátráltatja a visszatérést. Most ugyanis annyira beteg, hogy játszani sem tud.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva