Counter Strike

Pontosan egy éve jött a legutóbbi Operation, mi van már Valve?!


Egyre hosszabbra nyúlnak a megjelenési időpontok közti szünetek, simán lehet hogy csak ősszel kapunk újabbat.

Egyelőre csak találgatni tudunk a legújabb CS:GO Operation megjelenéséről, de ha a Valve folytatja azt, amit a Hydránál elkezdett, akkor komoly bajban leszünk. A Hydra előtti Operation a Wildfire volt, amely 2016 júliusában ért véget. Ezek után 10 hónap csend követekezett, és ekkor jött a Hydra 2017 május 23-án. Vagyis pontosan egy évvel ezelőtt!

A Wildfire befejezése és a Hydra elindulása között tehát 10 hónap telt el Operation nélkül.

Ha ezen logikát követjük, könnyen kiszámolhatjuk a következő Operation várható indulását. A Hydra lezárásának időpontját 2017 szeptemberében meghosszabbították, és csak 2017 novemberében fejeződött be. Ha innentől indítjuk tehát a 10 hónapos szünetet, ami a Hydra előtt is volt, akkor idén csak Szeptemberben számíthatunk Operationre.

De ha jobban belegondolunk, az a hónap pont nem lenne túl szerencsés a kiadónak. Szeptemberben jön ugyanis a következő CS:GO Major, és a Valve reményei szerint mindenki a matricákat vásárolja majd lelkesen. 3 héten kersztül zajlik majd a Major, az emberek kiéhezett módon vetik majd magukat a stickerek köz, hiszen januárban volt erre legutóbb lehetőségük.

Ha tehát tisztán gazdasági szemmel nézzük, szeptemberre teljesen felesleges lenne egy Operationt időzíteni. Előtte a nyári szünetre szintúgy, elképzelhető tehát hogy a Major-láz lecsengése után célozzák csak be az emberek idejét és pénztárcáját.

videó

A legújabb CS:GO Operation tehát egyelőre a fasorban sincs, semmi infó, semmi leak, de még egy árva pletyka sincs róla. Annyit tudunk csak amit eddig mindig, hogy a kihívások mellett új ládát és egy nagyobb frissítést is kapunk majd ha megjön. Legutóbb ráadásul a droppok tekintetében is bekeményített a Valve, ingyen hullottak a Medusák és Dragon Lore-ok a szervereken.

Csak győzzük kivárni így egy évvel az előző megjelenése után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva