Counter Strike

5 vereség után végre egy győzelem a Balkán Ligában! Román csapatot vert a GameAgents


Hosszú csend után a magyar srácok végre újra nyerni tudtak az EBL-ben, féltávnál jár a csoportkör.

Második győzelmét szerezte meg az együttes az EBL-ben a Nexus ellen, ezzel pedig elérkeztek a 14 meccses csoportkör feléhez. A szezon előtt azt mondtuk, a LAN döntőre jó lenne lekvalizni idén, ami jelen állás szerint közel nagyon távolinak tűnik. 7 meccsből csak 2 győzelem nem sok mindenre elég, de egy nagy hajrával talán még összejöhet a dolog!

A legutóbbi fordulóban a nagy rivális, román Nexus csapatát tudták elverni. Az ellenfélnél XELLOW húzta a csapatot rendesen, de 30 fragje nem volt elég a győzelemhez. A GA oldalán egyenletes teljesítményeket láttunk, végig vezettek a találkozón. Éppen ezért egy pillanatig sem volt kérdés a győztes kiléte, az elején elhúztak 8:0-ra, innen lett 9:6 a félidő, aztán 15:8 után a vége 16:12 lett.

hltv.org

A Balkán Liga előtt a csapat még játszott egyet az ESEA Advanced ligában, ami az ESL Pro League előtti MDL előszobája. Itt a Vodafone Giants alaposan elverte a magyarokat, és bár itt is Infernón ment a játék, ez a Nexus elleni bemelegítő meccs nem annyira jött össze a spanyolok ellen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva