Counter Strike

Flash lelépett a GA-ból – Ismét 5. nélkül a csapat


Flash ismét kilépett a csapatból, ezúttal már második alkalommal.

A GameAgents nem igazán remekel azóta, amióta The EliVe és Zero elment a csapattól. Amióta megjött flash és barcode már volt role csere, legutóbb pedig még arról volt szó, hogy ráfeküdnek a srácok a bootcampre. Flash még képet is posztolt, amiről azt hihettük, hogy sínen van a csapat.

Tegnap még a poszt alatt fel is tették a kérdést a játékosnak, hogy miért szerepelnek ilyen gyengén mostanában, amire flash ezt felelte:

“Nem vagyunk elég felkészültek, rosszul készülünk, ezért nem hatásos + szar formában vagyunk + még elég szerencsétlenek is. Kb ennyi, de igyekszünk mindent bevetni, hogy megjavuljunk 😀 Reméljük!”

Aztán megjött az első siker is, az EBL-en elverték a románokat, ezek után pedig nem sokkal flash twitteren jelentette be, hogy kilép a csapatból. Nem tudjuk, hogy mi történhetett, de könnyen lehet, hogy a bootcamp során történt valami olyan nézeteltérés, ami miatt kilépett flash.

“Ott hagytam a GameAgents-et a mai napon. Amikor belekezdünk eldöntöttük, hogy minden más lesz ez alkalommal. Próbáltunk rengeteg dolgot megoldani, de az utóbbi hetekben tiszta volt számomra, hogy más nézőponton vagyunk, ami miatt az egész csak időpocséklás. Végül pedig mégsem csináltunk semmit másképp. Sok sikert srácok!”

Azt, hogy ezek után mi lesz a csapattal még nem tudjuk, de remélhetőleg hamar találnak ötödiket és visszatér minden a régi kerékvágásba. Ehhez talán pont Zerora lenne szükség? A másik kérdés, hogy mi lesz flash-sel? Még nemrég arról volt szó, hogy egy ideig abbahagyja a CS-t, lehet hogy pont most jött el ez az idő?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva