Counter Strike

Érkezik a StarSeries i-League 5. versenye, az indulók között a HellRaisers is – magyar közvetítés


Egy egész héten át hatalmas meccsekkel vár titeket az event, és a magyar közvetítői stáb.

Szinte egymást érik a nagy, a nagyobb és a még nagyobb versenyek, ezúttal egy héten át 300 000$-os prize poollal jönnek a világ legjobb csapatai. A FaZe és az Astralis ugyan nem jönnek, de itt lesz egy rakás jó csapat, és a HellRaisers-nek is jó esélyei vannak a playoffba jutáshoz.

hltv.org

Mától egészen vasárnapig pörögnek majd a meccsek. A svájci rendszer most Bo3-as meccsekkel lesz tarkítva, itt dől majd el, hogy a 16 csapatból melyik 8 esik ki és melyik 8 jut tovább. A hétvégén jön az egyenes kieséses rendszerrel pörgő rájátszás. Összesen 5 csapatot hívtak meg, érdekesség, hogy a Virtus.Pro is a kvalifikációról érkezett, eredetileg nem hívták meg az inkonzisztens lengyel együttest.

Az első napi párosítás az alábbiak szerint érkezik:

Lesz természetesen magyar stream, ugyanis a gamer.hu csapata ismét elhozza a rendezvényt az otthonotokba. A találkozók közül az alábbi meccsekről kapunk jelet Kijevből:

  • Liquid vs. NRG
  • Na’Vi vs. TyLoo
  • mousesports vs. North
  • NiP vs. HellRaisers

A meccseket itt tudjátok majd követni, kivételesen nem a gamer.hu saját twitch csatornáján adjuk a streamet. Ma reggel indul is a buli, érdemes lesz velünk tartani, a streamen hallhatjátok majd Hemit, Insectet, Sprayt és Zsokkert is.

CS:GO mérgezés lesz tehát a héten, jöjjenek a világ legjobbjai, rengeteg Bo3-ban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva