Fifa

VB Top 25: íme a World Cup kiegészítő legjobb játékosai


Ezek a játékosok kapták a legmagasabb értékeléseket az EA Sports-tól.

Már csak egy napot kell várni az ingyenes FIFA 18 kiegészítő, a 2018 FIFA World Cup megjelenéséig, kedden érkezik ugyanis a DLC, mellyel az oroszországi világbajnokságra hangolódhatunk majd, benne az összes kijutott válogatottal, valamint egy speciális World Cup FUT játékmóddal.

Utóbbinak köszönhetően egy csomó új kártya is érkezik, melyek a vb-módban lesznek használhatóak. Ezeket mutatta be az EA Sports az elmúlt két hétben – többségükről nálunk is olvashattatok már. Ha azonban nem követtétek folyamatosan a híreket, akkor sincs gond: összegyűjtöttük nektek a 25 legmagasabb értékeléssel bíró játékost az új módból – ehhez legalább 88-as overall statot kellett szerezni.

#25-17 (88)

#16-13 (89)

#8-12 (90)

#5-7 (91)

#4 (92)

#3 (93)

#2 (94)

#1 (95)

A legtöbb játékosok a németektől fért be a Top 25-be, szám szerint négy, hiszen Neuer, Hummels, Kroos és Özil is ott van a legjobbak között. A címvédők mellett további 11 nemzetnek van Top 25-ös játékosa.

  • 4: Németország
  • 3: Spanyolország, Uruguay, Belgium
  • 2: Portugália, Argentína, Brazília, Franciaország
  • 1: Lengyelország, Horvátország, Dánia, Egyiptom

Maga a világbajnokság csak június közepén indul, a FIFA 18-ban azonban már holnaptól indul tehát a vb-láz – a közeljövőben mi is aktívan foglalkozunk majd a World Cup tartalmakkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva