Fortnite

Nagy Fortnite Hang Kvíz! – Mennyire vagy toppon a hangok terén?


A Battle Royale játékok egyik legfontosabb aspektusa a hang. A Fortnite-ban sincs másképp, minden fegyver más-más hanggal rendelkezik. Ismered-e őket?

Az írásbeli érettségik idején a Gamer.hu egy tematikus hetet tartott, ahol mindenkit levizsgáztattunk a nagyobb játékokból. Voltak esporttal kapcsolatos kérdések, játék specifikus feladványok, sőt még képfelismerések is bizonyos esetekben, a teljesítményeket pedig iskolai érdemjegyekkel illettük.

Nem titok, a kezdeményezés hatalmas sikert aratott, így úgy döntöttünk, hogy egy újabb tematikus héttel készül az olvasóknak, ahol a kvízek témái a játékhangok lesznek!

A Battle Royale játékok sava borsa a hang. A hangok alapján azonosítjuk be az ellenfeleink mozgását, hogy mennyire van közel, távolodik-e, mely oldalról várható, valamint a hangokból tudjuk azt is megítélni, hogy éppen milyen fegyvert tart a kezében, milyen anyagból épít, vagy éppen gyógyít-e magán egy sarokban?

Mivel alapvetően ezek a hangok egyszerűen megkülönböztethetők, úgy döntöttünk, hogy a feladványban leginkább a fegyverek hangját kell majd felismerni, ami nem minden esetben könnyű falat.

Lássuk hát mennyire ismeritek a Fortnite hangjait? Íme a feladatsor:

Reméljük mindenki kente-vágta a feladványokat, akinek egy-kettő nem sikerült az se csüggedjen, az ember a hibáiból tanul. Főleg akkor, amikor egy Pump hangot AR-nek gondolunk és arcba kapunk váratlanul 225 sebzést… vagy 9-et..

Érdemes edzeni a fülünket, mert talán a legfontosabb érzékszervünk a Battle Royale játékok esetében!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva