Hearthstone

Orange nyerte a nerfek utáni első nagy versenyt, íme a deckjei


Megvan a Titanar Hearthstone Elite Invitational bajnoka.

Ezen a hétvégén is volt mit néznie azoknak, akik Hearthstone esportra vágytak, péntektől vasárnapig rendezték ugyanis a Titanar Hearthstone Elite Invitational tornát ahol – a nagyrészt meghívásos rendszer miatt – jó néhány nagy név is játszott: ott volt a mezőnyben többek között a legutóbbi két világbajnok, tom60229 és Pavel is.

A háromnapos versenyen a svédek első számú sztárja és az európai mezőny egyik legjobbja, Orange verhetetlennek bizonyult: csoportelsőként ment tovább az első szakaszból, hogy aztán az egyenes kieséses szakaszban is legyőzze mindegyik ellenfelét. A negyeddöntőben az amerikai Muzzy, az elődöntőben pedig a kínai BaiZe nem tudta őt megállítani, majd jött a döntő a szintén kínai XiaoT ellen, akit a csoportmeccsek során egyszer már legyőzött – végül ez volt a legsimább párharca az egész versenyen.

Kép: Liquipedia

Orange nyerte tehát a versenyt, illetve az első helyért járó 12 ezer dollárt. A pénzdíj mellett az alábbi trófeát is hazavihette a kínai tornáról.

Kép: Twitter

A versenyen természetesen már élesek voltak a nerfek, így már az új metát láthattuk, ugyanakkor trükkös volt a játékosok helyzete, hiszen még azelőtt le kellett adni a paklilistákat, hogy a patch megérkezett volna. Kicsit tehát mindenki a sötétben tapogatózott, hiszen nulla gyakorlati tapasztalattal kellett deckeket választani. Magáról a metáról korábbi cikkünkben már olvashattatok:

Pavel, Orange, Muzzy: most hétvégén is lesz mit nézni, ha HS-versenyre vágysz!

Orange egy abszolút kontrollos lineup mellett döntött: Big Spell Mage, Mind Blast Priest, Recruit Warrior, Spell Hunter négyessel ment neki a versenynek. Íme a paklilistái:

Kép: Twitter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva