Gaming

Megkérik az árát: A Star Citizen legújabb “DLC”-je 27 000 $-ba kerül!


Nem lett olcsó a legújabb megvásárolható pakk az ismert űrhajószimulátorban.

A Star Citizen az egyik legnépszerűbb MMO űrhajószimulátor, ami egy indie projektnek indult annak idején A Kickstarteren kért adományokat a megvalósításhoz Chris Roberts, akinek a Wing Commandert és a Freelancert is köszönhetjük. A játék azóta is töretlen népszerűségnek örvend a műfaj kedvelői körében, folyamatosan jönnek ki rá az újabbnál-újabb tartalmak, amikért súlyos összegeket kérnek el a fejlesztők. A legutóbb bekerült The Legatus Pack szinte az összes játékban lévő űrhajót, egészen pontosan 117-et és mellé még 163 extra itemet tartalmaz. Mindezt pedig 27 000 $-ért kínálják, ami közel 7,4 millió forintnak felel meg. 

Ami pedig felteszi az i-re a pontot, hogy nem is vásárolhatja meg bárki a fent említett pakkot, ugyanis csak az tudja megnyitni a linket, aki már elköltött 1000 $-t a játék piacán.  E nélkül pedig a support segítségét kell kérnünk.

A Pack teljes tartalma itt található.

Update:

Mivel a játékot még mindig készítik, ezért különböző űrhajók megvásárlásával járulhatunk hozzá a játék elkészüléséhez. Természetesen lehetőség van kisebb hajó packek megvételére, attól függően, hogy mekkora összeggel szeretnénk hozzájárulni a játék fejlesztéséhez.

Köszönjük az információt Gergelynek!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva