PUBG

Nem tudod hogy megéri-e ládát venni? – Itt minden fontos infót megtalálsz a PUBG ládáiról!


Nem tudsz dönteni, hogy megéri-e ládát venned? Ez a weboldal segít a döntésben!

Sokszor nehezen tudunk dönteni arról, hogy mikor vegyünk ládákat a PUBG-ben. Azt mindenki tudja, hogy akkor éri meg leginkább bevásárolni, amikor új láda érkezik, hiszen az újdonság varázsa miatt mindenki az új cuccokra vágyik. Amióta pedig két láda közül lehet választani, azóta még inkább nehezebb döntést hozni. Most viszont egy rajongó megkönnyítette a dolgunkat, ugyanis készített egy weboldalt, amivel könnyedén össze tudjuk hasonlítani azt, hogy melyik ládát éri meg jobban megvenni. Ezen túl az is fel van tüntetve, hogy 1000 BP pontot mennyi pénzre tudunk átváltani.

Az oldal

A PUBG Crate Check néven találhatjuk meg, a legjobb pedig, hogy szinte minden fontos infót megtalálunk a ládákkal kapcsolatban. Bal felül ott a visszaszámláló a resetig, amit már jó ideje áttettek csütörtökre. A random crate-ek nyitási esélyét is láthatjuk, a nyitási esélyek melletti oszlopban pedig az egyes ládák árait is láthatjuk.

Nem túl nagy ördöngösség az oldal használata

Kiválasztjuk, hogy mennyibe kerül a játékon belül az adott láda (ergo mennyit vettünk belőle idáig) majd az oldal kidobja, hogy melyiket érdemesebb nyitni. Ha egyik ládát sem emeli ki, abban az esetben teljesen mindegy, hogy mit választunk.

Azt természetesen továbbra is nekünk kell eldöntenünk, hogy megéri-e megvenni az adott ládát, jelenleg sajnos az 1000 BP-ért kapott pénzmennyiség elég alacsony. Ez egyrészt köszönhetjük a rengeteg új ládának, másrészt pedig a kulcsos ládák nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, ami nem csoda, hiszen ilyenkor pluszba még a kulcsért is fizetni kell.

Ha esetleg vannak további ötleteitek az oldallal kapcsolatban, akkor nyugodtan írjatok a fejlesztőnek, minden javaslatot szívesen fogad.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva