Overwatch

Gyakran futunk toxic játékosokba, mi ezzel az egyszerű funkcióval kerülnénk el őket!


Sok játékban van már honor, jó lenne az Overwatch-ban is.

MVP rendszer – nem rossz, nem is váltanánk le

Nincsen bajunk a jelenleg létező MVP rendszerrel, nem ahelyett tennénk be az említett honor szisztémát, hanem mellé.

Míg az MVP arról szól, hogy valakinek a teljesítményével, vagy egy megmozdulásával (POTG) vagyunk elégedettek, és ezt fejezzük ki szavazatok terén, addig a honor arra való, hogy ha valakivel bármilyen megfontolásból jó volt játszani, akkor jutalmazhatjuk.

Mi az a Honor System pontosan?

Több játékban is létezik már, a lényege, hogy meccs után különböző kategóriában szavazhatunk csapattársunkra. CS: GO-ban a “barátságos”-“jó tanár”-“vezéregyéniség” hármasa jön fel, mint lehetőség.

forrás: steamuserimages-a.akamaihd.net

Azok a játékosok, akik ilyen minősítéseket gyűjtenek be, ugyanilyenekkel kerülnek össze, vagyis garantálható, hogy jó tett helyében jót várj: korrekt csapattársakat!

Lehet másképp is

A League of Legends-ben honor szintek vannak, melyeken felfele lépkedve egyre több jutalmat tudunk kiütni – mondani sem kell, hogy ez micsoda motivációt ad az embereknek arra, hogy normálisan játszanak.

Képtalálat a következőre: „league of legends honor system”

Nyugodtság, jó shotcallok, vagy éppen egy általános “GG <3” is kifejezheti ebben a játékban, hogy miképp honoráljuk a társunkat.

Képtalálat a következőre: „league of legends honors”
forrás: Surrender at 20

Hogy legyen Overwatch-ban? 

Azt gondolom, hogy a két rendszer közül az első az, ami egyszerűbb és hatásosabb, aki már régóta játszik a játékkal, annak tökéletesen elegendő jutalom lenne, ha végre hasonlóan normálisakkal dobná össze a matchmaking.

Nagyon egyszerű lenne betenni ezt az Overwatch-ba, hisz már régóta tudjuk reportolni az arra érdemeseket, miért is ne jutalmazhatnánk azokat, akik kiérdemelték?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva