Gaming

Unod a jelenlegi metát? Akkor ennek örülni fogsz!


A Supercell végre meghallgatta a közösség egyik kívánságát.

Úgy tűnik, hogy kezdi észlelni a Clash Royale fejlesztőcsapata is, hogy nem elég az a mennyiség, amennyiszer belenyúlnak a játékba.

Ezzel kapcsolatban volt is elképesztő mennyiségű Reddit poszt az elmúlt hetek, sőt hónapok során: egyesek már temették a játékot, így egyértelmű, hogy benne volt a közösség nyomása abban a döntésben, amit nemrég hoztak meg.

Ez pedig a havi jellegű balansz frissítések bevezetése!

forrás: clashroyale.com

Így bizony, nagyon régóta vártunk már arra, hogy aktívabban foglalkozzon a játékával a Supercell, hisz a frissítések között hónapok telnek el, ami alatt egyrészt leül a meta, amit 1-1 bevezetett új lap is csak egy ideig frissít fel, másrészt elég sok a közel használhatatlan lap, plusz van jó néhány, ami picit erősebb a kelleténél.

Emellett elmondták még, hogy amikor érkezik egy teljes update (tehát valami új tartalmat raknak be, mint például legutóbb a Clan Wars), akkor azzal is fog jönni balansz változtatás.

Az elsőre nem is kell már túl sokat várnunk, Június 4-én érkezik, eztán pedig az összes ilyen jellegű frissítéssel is minden hónap első hétfőjén számolhatunk.

Mi máz izgatottan várjuk az elsőt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva