Hearthstone

Unod az Event és gyűlölöd a Shudderwockot? Próbáld ki az Overload Shamant!


Érdekes deckkel jutott el Legendig Dizzl.

A múlt héten életbe lépett nerfek egészen jót tettek az elmúlt hónapokban gyengélkedő Shamannak, az Even Shaman ugyanis egészen a Top 3-ig kapaszkodott az elmúlt egy hét győzelmi arányait tekintve, de a Shudderwock Shaman is sok bosszúságot okoz azoknak, akik lassú kontroll deckekkel játszanak. Az említetteken kívül az elementálos verzió szokott még leginkább szóba kerülni, ez azonban még nem jelenti azt, hogy ennyivel ki is fújt a class felhozatala – olyannyira nem, hogy az Overload Shaman komoly meglepetést okozhat a mostani metában.

Dizzl nemrég mindezt személyesen bizonyította, az elmúlt napokban ugyanis ezzel a paklival mászott le Legendig, 62 százalékos győzelmi arányt elérve 65 meccsen. Lássuk először a listát!

Dizzl paklija
AAECAaoIAsAHp+4CDooB+wGUA4EE9QT+BbIG9QjHwQL+zQKNzgK60gLD0gLz5wIA

A pakli nagy előnye, hogy kellő mennyiségű board clearrel és gyógyulással rendelkezik az agresszív deckek ellen, ehhez pedig egy olyan win condition párosul, amin a kontroll deckek is nehezen tudnak átmenni – lényegében csak a Priest (Psychic Scream) és a Warrior (Reckless Flurry + Brawl) tud rá érdemben válaszolni. Így gyárthatunk brutál asztalt 9 manából:

  1. 0-ra olcsóbbítjuk a Snowfury Giantet az Overload lapokkal.
  2. Kijön az óriás ingyen.
  3. Kijátszunk rá egy Ancestral Spiritet.
  4. Lemásoljuk háromszor egy Greater Sapphire Spellstone-nal.

A végeredmény négy darab 8/8-as Giant, melyek ha meghalnak, akkor kapunk helyettük egy másikat. Nem rossz…

A cél tehát alapvetően az, hogy összejöjjön a fentebb leírt kombó – addig a védekező lapokkal kell kezelni az ellenfél próbálkozásait, meg persze pörgetni a laphúzásokat. Ha pedig az ellenfél valamilyen módon mégis meg tudná oldani a 8/8-as óriások seregét, akkor el tudjuk játszani az egészet még egyszer – méretes fenyegetésként ráadásul ott van még az Earth Elemental is, ami szintén másolható a fenti kombóval, ha túlél egy kört.

Ha kíváncsiak vagytok arra, miként jutott el Dizzl Legendig a paklival, akkor egy masszív, 9 órás videót is megnézhettek a menetelésről – mindenképpen érdemes belepillantani, mielőtt elkezdenétek lapokat craftolni a deckhez, hiszen így előbb megnézhetitek működés közben a paklit.

Nézd meg Dizzlx #1 Overload Shaman to Legend című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva