Counter Strike

Nyert a HellRaisers – DeadFox ismét kirobbanó formában volt


DeadFox remek formában volt és sikerült behúzni a wint a küzdelem végén.

Tegnap a Renegades csapatával küzdött meg a HR a StarSeries iLeague Season 5-ben. A BO3-as mérkőzések első pályája Inferno volt, ahol a Renegades hihetetlen T köreinek hála elég könnyedén megnyerték a pályát. Az első félidőben 10-5 volt az állás, a HR pedig nem tudott olyan effektíven támadni.

A Renegades pedig a maradék 6 kört könnyűszerrel behúzta, a végeredmény így 16-9 lett. Ezt a győzelmet kár elvitatni tőlük, hiszen rengeteg szép körnek lehettünk a szemtanúi, a csapatjátékuk irigylésre méltó volt.  Nem túl biztató kezdés volt ez, hiszen a HellRaisers pickelte az Infernót, a második pálya pedig a Renegades választottja, a Mirage volt.

Itt Bence nagyon rákapcsolt, egészen pontosan neki köszönhetően húzták be a mapot.

A Mirage-on DeadFox remekelt! | Forrás: HLTV

Bence kiemelkedő volt végig, volt hogy B-t védte meg a rush-tól, máskor pedig amikor már azt hittük, hogy veszve van a kör, elvitte a bombát a másik rakóra és sikeresen lehozta az 1v1-et. Így kell ezt csinálni!

Természetesen a csapatjátékra sem volt panasz, egyedül bondiknak nem adta annyira a pálya, de hát van ilyen. A T oldalon 10 kört nyert a HR, az oldalcsere után pedig a maradék 6-ot könnyen behúzták, így az állás 16-8 lett. A decider map pedig a Train volt, ahol gyakorlatilag átgázoltak a Renegades-en, akik T oldalon mindössze egy kört tudtak lehozni és ez volt az összteljesítményük is, az állás így 16-1 lett. Erről kár többet mondani, a legtöbbször gyakorlatilag mintha önként futottak volna a golyóba a játékosok.

Az eredmény így 2-1 lett a HR javára. Az erős kezdés után nem épp erre számítottunk, de szerencsére sikerült összeszednie magát a csapatnak és megharcoltak azért a győzelemért.

A végeredmény | Forrás: HLTV

Nem lehet minden játékos mindig a toppon, de tegnap látszott, hogy milyen az, amikor adja Bencének. Ezek után kérdőjelezze meg bárki, hogy helye van-e a csapatban. Reméljük a holnapi mérkőzésen is hasonlóképp fognak teljesíteni, hiszen a North csapatával csapnak össze délben. Itt már nehezebb dolguk lesz az biztos!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva