Fortnite

Hatalmas káoszt okoztak a bevásárlókocsik, az Epic le is lőtte a szervereket!


Úgy vártuk az új frissítést mint a messiást, végül körülbelül semmi sem úgy sült el, mint kellett volna.

Ez a hét minden, csak nem az Epic Games hete. Mindenki keddre várta az új v4.3-as frissítést, a kiadó bárminemű kommunikáció nélkül eltolta a megjelenést a megszokott napról. Kiszivárgott egy kép, miszerint május 31-én lesz a kihíváshét új fordulópontja, így a közösség tagjai úgy gondolták, hogy a frissítés is biztosan csütörtökre csúszik. Majd elérkezett a szerda hajnal és jött a hivatalos Epic Games Tweet, miszerint magyar idő szerint szerda délelőtt 10-től jön is az új frissítés, készüljön mindenki. Örültünk, mert hát miért ne örültünk volna neki, az is dobott az érzésen, hogy tudtuk, érkezik vissza a kliensbe a Refund rendszer, amit egy korábbi bejelentés alapján június 1-én kellett volna reaktiválni. Ehelyett már a frissítés megjelenése után néhány órával vissza lehetett váltogatni a nem kellő tárgyakat, ám nem a megszokott helyről, erről pedig elfelejtettek szólni a fejlesztők.

A káosz mint olyan tehát tökéletesen érzékelteti az Epic Games eheti munkáját és kommunikációját, s a habról a tortán még csak nem is beszéltünk! Megérkezett az új frissítés, mindenki boldog volt tőle és kedvére próbálgatta az új járművet, a bevásárlókocsit. A probléma csak az volt, hogy egyáltalán nem úgy működtek a járművek, ahogy azoknak kellett volna, valamint egy új Network rendszernek köszönhetően egy bug képes volt megölni a fél lobbyt.

Igen, néhány játékos az új bevásárlókocsik miatt bevezetett rendszer miatt 50 embert is képes volt eltenni láb alól egy pillanat alatt. Az egyik ilyen esetet KingRichard is megélte, így nézett ki az eset élőben:

 

Player kills half the lobby in an instant from r/FortNiteBR

Az Epic Games amint lehetett reagált, azonnali javítást ígértek, ami jelenleg éppen tart! Lelőtték a szervereket, s arra kérnek minket, játékosokat, hogy legyünk türelemmel, komoly gondokat kell orvosolniuk a szervereken.

 

Amire számítani lehet a most érkező hotfixtől az a szerver stabilitásának javítása, valamint minden apróbb mechanikai bug ami a bevásárlókocsikat érinti.

  • Javítani fogják azt a hibát, ami miatt a játékosok hirtelen elhullanak, mint a legyek
  • Javítják azt a hibát, ami miatt nem kaptunk fall damage-et a bevásárlókocsik használata közben
  • Egyéb szerverstabilitások is érkeznek

A javítás jelenleg is tart, így minden szerver Offline. Nem tudni mikor lesz elérhető, lehetséges, hogy néhány perc múlva, de az is lehet, hogy majd csak valamikor a délután folyamán. Legyünk türelemmel és kövessük az Epic Games szerverinformációját!

UPDATE: A szerverek már elérhetők, Online státuszba léptek!

Borítókép: ign.com

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva