Gaming

A pletykák szerint a Fallout 76 egy online RPG lesz


Rengeteg infó érkezett a Fallout új részéről, a rajongók már most készíthetik a pénztárcájukat.

Tegnap végre leleplezte a Bethesda, hogy min is dolgoznak jelenleg. Persze nem árasztottak el az infókkal, de a trailerből egyértelműen kiderült, hogy bizony újabb Falloutot kapunk nemsokára. A hivatalos további részletekig a E3-ig kell várnunk. Ám a Kotakunak névtelenül elárultak jó pár információt az újonnan érkező játékról. A pletykák szerint ezúttal nem egy single player fog érkezni, hanem olyat kapunk, amit idáig még nem láttunk a Fallout világában, méghozzá egy online túlélő RPG lesz a Fallout 76.

Új Fallout érkezik! – Íme a Fallout 76 hivatalos előzetese!

Sokan azt tippelték -köztük mi is- hogy ezúttal is egy New Vegas-hoz hasonló spinoffot kapunk, de a névtelenségbe burkolózó fejlesztő cáfolja ezt. Állítása szerint ezt a játékot már régóta készítik, eredetileg a Fallout 4-hez szánták volna, ezért is lehet ismerős a grafika és számos elem. Természetesen ezúttal is kapunk történetet és számos küldetést, csak úgy mint a korábbi Bethesda játékok esetén. A Fallout 4-ből ismert bázisépítés pedig itt is jelen lesz.

Ahogy a  a narrátor is említi:

“Amint a harcoknak vége és a túlélők letelepedtek, újra kell építened”

A 76-os bunkerről is elárultak néhány részletet. A korábbi részekkel ellentétben itt nem 200 évvel a nukleáris katasztrófa után nyitották ki a bunkert, hanem csupán 20-szal, így teljesen más élményben lesz részünk, mint a korábbi epizódok esetén.

 

A játékot egyébként nem csupán a Bethesda főépületében készítik, hanem a marylandi irodában is, ahol a Skyrim és a Fallout 4 is készült. A Bethesda nem reagált a pletykákra.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva