Fortnite

Szuperhősös negyedik szezon? Az egész egy hatalmas kamu!


Elmélkedjünk egy kicsit a Fortnite negyedik szezonjának tematikájáról!

A negyedik szezon előtt hallani lehetett olyan pletykákat, hogy az új szezonban a szuperhősök körül fog forogni minden. Igazából hihető volt, ugyanis be volt ígérve egy hatalmas meteorzápor, miért is ne kerülhetne a Fortnite világába valami földönkívüli anyag, aminek hatására szuperhősökké válnak a karaktereink.

Végül beköszöntött a negyedik szezon és úgy nézett ki a szuperhősök is megérkeztek. A térképen több szuperhősbázist is találtak a játékosok, sőt egy rakétasilóval ellátott szupergonosz központot is készítettek a tervezők. Minden adva volt egy kiváló szuperhősös tematikához.

A legjobb talán az egészben az volt, hogy az Epic minden hétre tervezett egy töltőképernyőt, amit csakis azok kaphattak meg, akik teljesítették az aktuális hét kihívásait. Ezek a töltőképernyők egy történetet mesélnek, egyesével nincs túl sok jelentésük, de ha egymás után nézzük őket, egy egész sztori rajzolódik ki.

Blockbuster kép, második hét (Forrás: Epic Games)

Az első héten egy mozi forgatást zavar meg egy börtönbéli robbanás. A második héten kiderült, hogy Omega, a Tier 100-as Battle Pass skin az, aki előidézte a robbanást, feltehetően megszokott a cellájából. A következő héten láthattuk, ahogy a “szuperhősök” tervezik a rajtaütést Omegán. Majd a negyedik hét kihívásait teljesítve megfigyelhettük, ahogy Omega felkészíti az összecsapásra a seregeit. Végül most, az ötödik héten egy olyan Blockbuster képet lehet majd kapni, amin a hősök és a gonoszok összecsapnak Tilted Towers-ben.

Ez így ahogy van egy hatalmas hype jelenet, valamint egy kiváló történet, ám kiszivárgott a hatodik heti Blockbuster kép, ami az egészet úgy ahogy van lerobbantja. A TwoEpicBuddies Twitter oldalnak köszönhetően nem csak az eheti, hanem a jövőheti kép is idő előtt kiszivárgott.

 

Az alsó képen láthatjuk, hogy a nagy összecsapást, egy kis kávéval, vagy éppen telefonozással vezetik le a SZÍNÉSZEK. Igen, a nagy szuperhősös hajcihő csak filmes elem, egy olyan filmmé, ami folyamatosan készül, ahogy halad előre a negyedik szezon. Ezért is található annyi kamera és forgatási helyszín a térképen, a meteorok pedig krátereit pedig nagy valószínűséggel csak felhasználják a filmhez, jelenleg semmi más szerepük nincs.

Lesz-e fordulat?

Nagyon bízunk benne, hogy igen. Elvégre érkeztek Hop Rockok, amik földöntúli erővel látták el a Fortnite világ karaktereit. Valamint ne feledkezzünk meg a Dusty Divot-ben megtalálható hatalmas meteoritról sem, amiben kétségtelenül érkezett valami az űrből!

Sok mindent meg fog határozni a Blockbuster kinézet megjelenése, kíváncsian várjuk, hogy lesznek-e igazi szuperhősök még a szezonban, vagy a John Wickre hajazó kinézettel csak a filmes tematikát jelezte előre az Epic Games.

Ti mit gondoltok, van még esély szuperhősökre ebben a szezonban?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva