Fortnite

Indulhat a lavina? – A streamerek rohadtul unják a Fortnite-ot


Doc és Summit is megunta a Fortnite-ot, ezzel egy lavinát indíhatnak.

Az utóbbi időben egyre inkább látszódott, hogy a Fortnite mekkora teret nyert. A PUBG-t már régen leelőzték játékosbázisban és a Fortnite streamek is egyre nézettebbek. Ez annyit jelent, hogy a népszerű streamerek emiatt többet játszanak a játékkal, hiszen egyrészt ez hozza a nézettséget, másrészt a nézőik kedvében járnak ezzel. Summit1G és Dr.Disrespect azon népszerű streamerek közé tartoznak, akik bizony teljesítik a nézők igényét, de van, hogy egy idő után már nekik is sok. Most legutóbb a Fortnite-tal telt be a pohár, a Doc azt mondta, hogy már rohadtul unja, Summit pedig egyenesen beolvasott mindenkinek, aki kedveli a játékot:

“Ez a legunalmasabb szar az egész Földön ember! Hogy a f*szba szeretitek ennyire ezt a szart? Ez rohadt unalmas, esküszöm meghalok az unalomtól. Hogy tudtok ezen minden nap játszani? Ez egy k*rvaszar játék, nem lehet 0-24-be tolni!”

Doc csak finoman fogalmazott:

“Itt ülök minden nap és unatkozom, ez nem kihívás. Komolyan, kihívásra van szükségem, ez egyszerűen túl könnyű”

Mi lesz ez után? A kedvenceink visszatérnek a PUBG-be vagy esetleg az újonnan érkező COD / Battlefield battle royale módját fogják tolni? Ez hamarosan kiderül, de az biztos, hogy az Epic-nek valamit tennie kell, ha meg akarja tartani őket, hiszen olyan influenszerekről van szó, akik miatt könnyedén hagyhatják ott többen a játékot. A PUBG-nél is volt egy időszak, amikor rengetegen játszottak vele, aztán elindult a lejtmenet. Lehet, hogy a Fortnite-nál is ez épp most indult meg?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva