Counter Strike

VIDEÓ – f0rest még mindig 1.6-ban érzi magát! A tegnapi játéknap legszebb jelenete lassítva


Amikor már mindenki temette a kört 2v4-ben, f0rest megvillantotta AWP-s tudását a múltból. Öreg nindzsa nem vén nindzsa!

Ha veterán játékosokról esik szó, szinte mindig a Virtus.pro nagy öregjeiről beszélünk. Pedig nem csak a lengyeleknél, de Északon is vannak 1.6-ból érkezett legendák szép számmal.

Ki gondolná például, hogy f0rest is már a 30. életévét tapossa?

A NiP arca a CS:GO indulása óta a nindzsáknál játszik, sosem igazolt át más csapathoz, bármilyen mély gödörbe is voltak. Ő az élő példa rá, hogy a kor nem feltétlenül lassítja a reflexeket, hiszen f0rest még mindig villámgyors az AWP-vel. Ezt legutóbb a StarSeries csoportkörében is bebizonyította, ahol a North egy már megnyert kört volt kénytelen bebukni f0rest remeklése miatt.

2v4 szituban, de lényegében egyedül kellett megoldania a kört AWP-vel, a mozdulatok pedig tényleg olyan villámgyorsak, hogy lassítást kívántak a kör végén. A végére egyetlen HP-ja maradt, de csak lehozta valahogy.

A NiP ezután lendületben maradt és megnyerte a meccset, ezzel már 5 továbbjutója van a StarSeries csoprotkörnek: AGO, SK, Liquid, mousesports és NiP.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva