Fortnite

Fortnite tippek: így használd támadás során a Port-a-Fortot!


Sokkal multifunkcionálisabb az erőd, mint amire elsőként gondolnánk.

Amit megszoktunk

Bő két hónapja van már bent az egyik utility tárgy, a Port-a-Fort, melyről talán legtöbbünknek a végjáték jut eszébe, ahol ledobva kapunk egy méretes, szilárd erődöt.

Képtalálat a következőre: „port a fort fortnite”
forrás: Kotaku

A legnagyobb előnye (amellett, hogy fém) az, hogy pillanatok alatt elkészül, így értékes időt spórolunk meg magunknak (melyet fordíthatunk kémlelésre, vagy támadásra), ráadásul míg építésnél egy picit védtelenek maradunk, addig ez pikk-pakk kész.

Támadásban sem piskóta

Amiről biztos vagyok benne, hogy néhányan elfelejtkeznek az az offenzív használata.

Egy gombnyomással megszerezzük a high groundot, onnan pedig már csak a fantáziánk és a fegyverünk szab határt, hogy hogyan fejezzük be az akciót.

A következő klipben szereplő játékos is viszonylag későn eszmélt, de pár másodperc elteltével rájött, hogy ha rádobja az erődöt az ellenfél építményére, akkor onnantól már csak egy kis szerkesztés kell ahhoz, hogy felülről beugorva kivégezze.

Kemperek ellen is jó

A játék legelején amellett, hogy a helyszínünk (például Risky Reels) közepére ledobva felülről irányíthatjuk (egy jó fegyverrel persze) a korai csatákat, arra is jó, ha tudjuk, hogy valaki az egyik ház tetőterében bújt el kempelni, hisz egyből magasabbra kerülünk, onnantól meg nálunk az előny.

Ti milyen szituációkban szoktátok használni legtöbbször az említett itemet?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva