Gaming

R6 szivárgás: Lesion napszemüvegben, jégkrémmel a szájában élvezi a nyár eljövetelét


Megtudhattuk, hogy ki kapja az első nyári skint.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy noha a játékosok fejében a rövidesen eljövő második szezon van, a Ubisoft természetesen már az alapokat lefixálta, a vele érkező a kiegészítő elemekre, valamint a jövőbeli fejlesztésekre koncentrál.

R6 szivárgás: az adatbányászok ismét rátaláltak jó pár, a közeljövőben érkező dologra

A korábbi cikkünkből kiderül, hogy számíthatunk valamilyen nyári eseményre/újdonságra (azt még nem tudni, hogy ez túlmutat majd a skineken, vagy sem), minimum egy adag kinézetre.

Ebből egyről lehullt a lepel, Twitteren szivárogott ki Lesion nyári öltözéke, melyet aztán Redditre is posztoltak természetesen.

forrás: twitter
Képtalálat a következőre: „rainbow six siege lesion operator”
forrás: WallpaperSite

Amint látható a rövidnadrág és a póló megmaradt (ez utóbbi kapott egy hawaii mintás beütést), a bukósisak lekerült, a védő szemüveget napszemüvegre cserélte, illetve a fogpiszkáló helyett jégkrémmel (de lehet, hogy már csak a pálcikája van meg) élvezi a nyár eljövetelét.

Képtalálat a következőre: „popsicle”
forrás. Art Star

Jó eséllyel az esemény exkluzív alfa pakkokból tudjátok majd kibontani ezt a skint is, illetve ahogy arról már írtunk, valószínűleg különböző kollekciókra (csomagokra) lesz osztva, mert a játékosok panaszkodtak a random faktorra az Outbreak pakkok során.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva