Fortnite

Győztesek boltja – A közösség egyik része teljesen kiakadt, a másik része pedig imádná


Egy érdekes koncepció látott napvilágot, ami nagyon megosztja a közösséget.

A Fortnite jelenleg nem igazán díjazza a Victory Royale-t. Néha bekerül a challenge-be, de ezen kívül inkább csak a győztesek öröme marad, az Epic ugyanis nem halmoz el jutalmakkal. A szezononkénti egy darab egyedi ernyő is elég monoton sokaknak  A PUBG-ben a teljesítményünktől függően kapjuk a játékban használt fizetőeszközt (BP-t), ez alapján pedig akár a Fortnite-ban is megjutalmazhatnák az ügyesebb játékosokat.

A Victorious Shop koncepció

Az alapötlet az volt, hogy a jobb játékosok kapjanak egy kis extrát, ezt pedig a Victorious Shopban, azaz a Győztesek boltjában tudnák elkölteni. Alapvetően nem is láthatná bárki, csak annak nyílna meg a bolt, aki már 50 győzelmen túl van az adott seasonben. Igen, jól olvastátok, minden season végén újra meg kellene harcolni az akciókért. A leárazások mértéke pedig attól függően változna, hogy hány meccset is nyert meg az adott illető:

  • Újonc: Aki az adott szezonban 50 meccset nyert, az 2% kedvezményt kap az általa választott skin árából
  • Veterán: Aki az adott szezonban 100 meccset nyert, az 5% kedvezményt kap az általa választott skin árából
  • Szakértő: Aki az adott szezonban 150 meccset nyert, az 10% kedvezményt kap az általa választott skin árából

Ez még nem minden, ugyanis ezen felül egy “Specialitások” részleget is tervezett a készítő. Itt exkluzív itemeket kapnánk attól függően, hogy hány mérkőzést is nyertünk. 50 nyert meccs után választhatnánk 2-t a 6 specialitásból. Ezek ráadásul bármik lehetnének, ejtőernyőskinektől kezdve egyedi emote-okon át fullos outfitekig bezárólag.

Az ötletet sokan azért támadták, mert így sokkal több tryharder játékos lenne, aki túl komolyan venné a játékot, ezzel elrontva sokak szórakozását, rombolva ezzel a játék fun faktorát. A másik tábor szerint viszont így végre igazi tétje lenne a meccseknek és pont ez hiányzik, így egy plusz cél lebegne a játékosok szeme előtt.

Szerintetek jó ötlet?

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva