Fortnite

Újabb változások érkeztek! – Gyengültek a Shotgunok, erősödtek a csapdák!


Három nap, három változtatás. Mi van itt?!

Lassan már minden nap karácsony az Epic Games háza táján, zsinórban a harmadik napja érkezik változtatás a Fortnite-ba. Érdekes hozzáállás ez a kiadótól és a fejlesztőktől, ahelyett hogy egy frissítéssel megoldanák az egész huzavonát, folyamatosan frissítik a v4.3 Content Update-et és tuningolják újabbnál újabb anyagokkal a játékot.

A tegnapi nappal érkezett egy masszív Supply Llama nerf, valamint erősítettek a Minigunokon, s visszavettek a robbanó töltények előfordulási arányán. Azt hittük ennyi volt erre a hétre, ám az új heti küldetésekkel érkezett még egy halom újdonság a szerverekre.

 

A v4.3 Content Update legújabb bővítései:

Shotgun változások

Forrás: FortniteIntel

Az Epic Games is úgy érezte, hogy a Shotgunoknak túlzottan nagy szerepük van a játékban, így úgy döntöttek, hogy szignifikánsan visszavesznek a fegyverek erejéből. Pontosabban a két legsűrűbben használt Shotgun verziót érinti csak a módosítás, a Pump Shotgunt és a Tactical Shotgunt.

  • Pump Shotgun
    • A fejlövés már nem két és félszeres sebzést okoz, csak kétszereset! (Nem leszünk képesek One-Pumpolni 200 HP-s ellenfeleket mostantól! 2 x 85 = 170)
    • A fegyver sebzése csökkent, 90/95-ről 80/85-re. (Az első szám a zöld, a második a kék kiadás sebzésére vonatkozik)
  • Tactical Shotgun
    • A Tac esetében is csökkent a fejlövés kritikus sebzése, két és félszeresről, ugyancsak kétszeresre
    • Cserébe itt nem csökkent a sebzés!

Mindezeken felül a jövőben még várató változás Shotgun téren, az Epic Games azt ígéri, hogy javítani fognak a fegyver kezelhetőségén, sokkal egyértelműbé szeretnék tenni a jövőben, hogy a találataink mikor találnak és mikor nem. Több probléma javításán is dolgoznak ilyen téren, így hamarosan még több változás várható.

Csapda (Trap) változások

Forrás: comicbook.com

Néhány hete gyengítettek a csapdákon a fejlesztők, ám úgy tűnik az irány egyáltalán nem vált be. Korábban 125-öt sebeztek a Trapek, majd az egyik frissítéssel ez az arány 75-re csökkent. A legújabb Epic Games bejegyzésben a kiadó azt nyilatkozta, mindez azért történt, hogy megvizsgálják, mekkora hatása van a csapdáknak a játékra. A teszt végeredménye azt mutatta, nemhogy gyengíteni kell a tárgyakat, hanem erősíteni! Íme a Trap buff végeredménye:

  • A csapda sebzése megkétszereződött, 75-ről 150-re emelkedett

Visszavonul a Jetpack!

Forrás: FortniteIntel

A Jetpackek a kezdetektől limitált idejű tárgyként voltak bevezetve. Úgy tűnik a visszavonulásuk ideje gyorsabban eljött, mint azt előre gondoltuk. Június 11-én, hétfőn az összes Jetpack aktiválódni fog és egyszerre repülnek el a Vaultba. Arra a helyre, ahol a visszavont, nem elérhető tárgyakat tartja az Epic Games.

Aki szereti a Jetpackeket ne aggódjon, a jövőben még visszatérhetnek, elvégre a Jump Pad is visszatért a Vaultból, Bouncer Trap formában. Még akkor is, ha a Bouncer jelenleg nem lő ki minket oldalsó irányba, de ez feltehetően egy bug, hamarosan fixálni fogja az Epic Games.

Végre kaptunk egy kis Shotgun nerfet! Mit szóltok hozzá?

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva