Counter Strike

BRÉKING: A Steam fordítások közé bekerült a Panorama UI, mind a 288 karakterlánc egyszerre frissült


Az újdonságok első számú helyszínéül szolgáló Steam Fordítói Szerver úgy tűnik elspoilerezte az év egyik legnagyobb szenzációját.

A VACnet után a Panorama UI lehet a 2018-as év legnagyobb durranása, az új felhasználói felület ugyanis több FPS-t, folyamatosabb játékmenetet és kibővített lehetőségeket ígér a játékosoknak. Lassan egy éve ígérgeti a Valve, de mostanra úgy néz ki tényleg ideért.

A spoiler-király, wickedplayer494 találta meg a Steam Fordítói Szerver erre utaló friss karakterláncait:

Ezek a fordítások minden frissítés előtt feltűnnek. Ha ugyanis a csgo_english karakterszálait átnevezik, az csalhatatlan bizonyíték egy nagyobb volumenű beavatkozásra. Márpedig június 8-án mind a 288 karakterlánc frissült:

És ahogy a képeken is látni, a június 8-án angolul megjelent, a többi nyelven még fordításra váró karakterláncok között rengeteg Panorama feliratú is található.

Pályákról szóló adatok és játékosokra vonatkozó részletek egyaránt bekerültek a játékba. A friss bizonyítékok szerint tehát a Panorama UI már nem várat magára sokat.

Ha a Valve tartja magát az eddigi UPDATE-politikához, akkor még a Major matricák előtt kiadja a Panorama UI-t, valamikor júniusban.

Nem tudod mi az a Panorama UI? Itt megtalálod a legfontosabb infókat:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva