Counter Strike

Kivették az egyik leghasznosabb legális “csalást” a játékból, nincs több ingyen nindzsa


Az egyszerű binddel összehozható trükköt egy friss UPDATE-ben tüntette el a Valve.

Aki nem ismerte a trükköt, gyorsan összefoglaljuk a lényeget. A dolog teljesen szabályos volt, MM-en is rengetegen használták is a módszert a 100%-os bombakeresés érdekében. Akár füstben volt a c4, akár egy általunk nem ismert helyre plantolták, ez a parancs segített megtalálni.

Egy random gombra bindelt paranccsal előhívhattuk a CS:GO Tutorialt, ami felirattal és apró nyíllal jelezte falon és füstön át, hol találjuk a bombát. Kezdő játékosoknak tervezték, akik még ismerkednek a CS:GO-val, de extrém helyzetben, például egy nindzsa defuse alatt a profiknak is nagy segítség volt.

A szabályos “csalás” előhívásához elég volt beírni az autoexec-be az alábbi sorokat:

  • alias “+use_radar” “+use; gameinstructor_enable 1”
  • alias “-use_radar” “-use; gameinstructor_enable 0”
  • bind “e” “+use_radar”

Ezek után, ha lenyomva tartottuk az E gombot, a Tutorial aktivizálódott és afterplant szituációban megmutatta a bomba pontos poziját. Ez egy nindzsa defuse-nál kifejezetten hasznos tudott lenni, de 1v1-ben is segített kitalálni, hol lehet az utolsó ellenfél.

A szép időknek azonban vége, a Valve egy friss UPDATE során kivette a játékból ezt a lehetőséget.

A kiadó rájött, hogy a játékosok ezzel a kezdőknek tervezett funkcióval komoly előnyt szerezhetnek, ráadásul csalás nélkül. Ezért javították a Tutorial erre vonatkozó részét.

galéria

Aki tehát eddig használta ezentúl hiába nyomogatja a “use” gombot, nem lesz könnyebb megtalálni a bombát. Ideje lesz megtanulni nekik is az alap spotokat és megismerni a c4 hangjait.

Kijelenthetjük tehát, hogy nem csak rengeteg valódi cheatertől szabadít meg minket a Valve, de egy legális “csalással” is kevesebb

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva