Gaming

Drágám, a PC-k összementek! – Bankkártya méretű mini PC-t mutattak be


Lassan a tárcánkban hordhatjuk a gépünket!

Már jó ideje a piacon van a Raspberry Pi, ami az ár/érték arányával a mai napig kiemelkedik a tömegből, erre még egy lapáttal rátett a Zotac amikor bemutatta a második generációs mini PC-jét. Az új Pico ugyanis olyan kicsire sikeredett, akár egy bankkártya, de ez senkit ne riasszon vissza, ugyanis egy teljes értékű PC-t kapunk, amit hordozhatóságban egyetlen másik gép sem tud jelenleg felülmúlni.

Félelmetesen kicsi! | Forrás: PC Gamer

A Zotac új üdvöskéje egész korrekt hardvert kapott, a lelke egy 2 magos Intel N4000, ami 1,1 Ghz-en pörög alapól, de 2,6 Ghz a maximum boostja. Ez még 4 Gb RAM-mal van megspékelve, illetve egy 32 gigás tárhelyen gazdálkodhatunk. Wlan modul, kártyaolvasó és 2 USB-C port is helyt kapott rajta, az áramellátásáról pedig egyetlen micro-usb gondoskodik. A gép operációs rendszere pedig a Windows 10.

A CPU-ba építve egy Intel UHD 600 grafikus gyorsítót találunk, ami nyilván nem fogja a legújabb játékokat max grafikán futtatni, de a 2000-es évek játékaival nem lesz probléma, pár GTA-t, Sims-et nyugodtan végig lehet tolni ezen a kis masinán is, persze elsősorban nem erre találták ki.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva