Fortnite

Jön az első hivatalos, magyar Fortnite közvetítés! Érkezik a Fortnite Pro-AM


Magyarországon először, a Gamer.hu fog hivatalos Fortnite rendezvényt közvetíteni a közösségnek!

Már csak egyet kell aludnunk és érkezik az idei év legnagyobb durranása Fornite téren, az E3-on megrendezésre kerülő All-Star gála, a Fortnite Pro-AM!

Vagyis 750 millió forintos díjalap, sztárkommentátorok, egész estés fortnite-buli a világ legjobb játékosaival és rengeteg celebbel!

A legjobb pedig az egészben, hogy magyarul is követheti majd az eseményeket a Gamer.hu csatornáján! Házhoz visszük nektek az élvezeteket, igazi hollywoodi csoda lesz, amit az Epic Games tervez az E3-ra, igazán kár lenne kihagyni ezt a hatalmas showt!

Epic Games

50 hivatásos streamer és Fortnite profi fog másik 50 sztárral csapatot alkotni, hogy karöltve megszerezzék a 3 millió dolláros fődíjat, amit végül teljes egészében jótékony célokra fognak fordítani. Csak, hogy néhányat említsünk a nagyobb párosításokból: Ninja és a mai EDM vonulat egyik legnagyobbika, Marshmello fog egy csapatot alkotni, mellettük pályára lép majd a TSM kapitánya, Myth is, akinek csapattársa nem lesz más mint az Oklahoma City Thunder NBA csapat kiválósága, Paul George. Itt lesz a legnézettebb női Twitch streamer is, Pokimane, aki ugyan hírnevét League of Legends-dzel szerezte, de már egy jó ideje javarészt Fortnite-tal foglalkozik. Az ő csapattársa Desiigner lesz, aki szabályosan berobbant a zenei világba Panda című számával. Továbbá indul a versenyen Ali-A, Lirik, Nickmercs, Valkyrae, Timthetatman, valamint Summit1G is, celeb oldalról pedig találkozhatunk UFC bajnokokkal, valamint bajnok jelöltekkel, NBA sztárokkal, színészekkel és nagyobb zenészekkel is!

A teljes listát ITT tekinthetitek meg!

Nem lesz kis buli a Fortnite Pro-AM, már a mai nap elkezdték a felkészülést a Los Angeles-i Banc of California stadionnál. A hivatalos Fortnite Twitter fiók több hatalmas show elemet is ígért, többek között bemutatták a követőiknek az egyiket, egy hatalmas, felfújhatós Battle Bus-t, ami Los Angeles fölött fog repkedni a holnapi nap folyamán.

 

Lesz itt minden ami szemszájnak ingere, hatalmas megnyitó gála, bevonulás és remélhetőleg sziporkázó mérkőzések! Ha szereted a jó minőségű Fortnite-ot, akkor erősen ajánljuk, hogy holnap estére ne tervezz be már programot, mert Ninjáék biztosan hatalmasat fognak alkotni Los Angeles-ben.

Figyelem, a holnapi nap még érkezünk egy bejelentéssel, igen a magyar stáb lesz terítéken!

A közvetítést a twitch.com/gamerhutv csatornán követhetitek majd!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva