Hearthstone

#2, #2, #1: félelmetes, amit Hunterace művel, íme a győztes deckjei Szöulból


A norvég játékos nyerte a hétvége nagy Hearthstone versenyét.

Tovább pörög az idei Hearthstone Championship Tour évad: a második szezon ötödik Tour Stop versenyét a dél-koreai fővárosban, Szöulban rendezték, méghozzá a szokásosnál is nagyobb, 512 fős mezőnnyel.

Az indulók között érthető mód erős túlsúlyban voltak a keleti játékosok, néhány nyugati Hearthstone-os azonban így is odaért a legjobbak közé: az amerikai justsaiyan számára végül a Top 4 jelentette a végállomást, a norvég Hunterace azonban a döntőig is eljutott. És ha már ott volt, be is húzta azt: szoros eredménnyel, 3:2-vel nyerte meg a finálét, nagyon simán lemosva a világbajnokságon is megfordult SamuelTsao Even Shamanját a Midrange Hunterrel a döntő meccsen.

Hunterace egészen félelmetes formában van eddig idén: korábban kétszer is volt már második Tour Stop versenyeken, most pedig az első hely is összejött a fiatal, mindössze 17 éves norvég számára.

Nem túlzás azt mondani, hogy ő tűnik 2018 legjobb formában lévő játékosának jelenleg – már csak a világbajnokságra kellene kijutnia.

Kép: Twitter

Lássuk a lineupját! Hunterace az alábbi paklikkal húzta be a szöuli versenyt.

Odd Paladin

Odd Paladin
AAECAZ8FBKICrwSDxwKe+AINRqcF9QWXwQKbwgK4xwLjywKVzgL70wLR4QKL5QLW5QK15gIA

Odd Rogue

Odd Rogue
AAECAaIHBqICyAOvBMrDApXOAp74AgyMAssD1AX1Bd0IgcICn8IC68IC0eECi+UCpu8Cx/gCAA==

Malygos Druid

Malygos Druid
AAECAZICBv4BtAPtBcLOApnTApvoAgxAX9MDkwTEBuQIoM0Ch84CmNICntIC29MCv/ICAA==

Midrange Hunter

Midrange Hunter
AAECAR8EhwTFCJ3MAobTAg2oArUDyQTrB5cI2wn+DI7DAtfNAt3SAt/SAuPSAovlAgA=

Viszonylag agresszív összeállítással jött össze tehát a győzelem Hunterace-nek, hiszen a kontroll vonalat teljesen mellőzte, kombó, aggro és midrange deckekkel lett meg a siker a norvég számára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva