Hearthstone

Frissült az Arena Tier List, mutatjuk, mit érdemes draftolni


Az új eseménnyel párhuzamosan a Lightforge is aktualizálta adatbázisát.

Akik előszeretettel játszanak az Arena módban, azok bizonyára már ismerik a Lightforge Arena Tier List oldalát, amely azok számára igyekszik segítséget nyújtani, akik a legjobb döntéseket szeretnék meghozni a draftolás során a Hearthstone ezen játékmódjában. Az Arena jelenleg nagyon felkapott, ami nem véletlen, hiszen hétfőn elindult az új esemény, a Taverns of Time, melynek köszönhetően 28 új, exkluzív kártya került be a játékmódba a következő három hétre, melyeket azóta már bárki kipróbálhatott, hiszen mindenki kapott egy ajándék belépőt az event alkalmából.

Íme minden tudnivaló a vadonatúj Arena lapokról

Az új lapokat elsőre nem feltétlenül könnyű elhelyezni a skálán, így akik szeretnének némi segítséget, azoknak jó hírünk van:

frissült az Arena Tier List, így most már a 28 új lap is megtalálható benne.

Aki esetleg még nem ismerné magát az oldalt: az egyes lapok erejét számok jelzik, minél magasabb ez az érték, annál jobban megéri ezt választani a draft során – érdemes tehát a “Great”, “Good”, és “Above Average” besorolású kártyákra törekedni. Nagyon fontos, hogy fent, a fejléc alatt mindig válasszátok ki azt a hőst, amelyikhez éppen draftoltok, hiszen ekkor nemcsak a class lapok jelennek meg, de a neutral kártyák értéke is igazodik a class sajátosságaihoz.

Ami az új exkluzív lapokat illeti: a legjobban a Murozond, Chromie, Timebound Giant hármast ajánlja az oldal.

Az új class lapok közül a Chronoshot, Master of Realities, Cavern Dreamer hármas kapta a legmagasabb pontszámot, vagyis a Hunter, a Mage és a Shaman class-ok most különösen csábítóak.

Természetesen nem csak a 28 új lap okán frissítette az oldal a tier listát, hiszen a Blizzard nemrég módosított a bucket-rendszeren, amihez a Lightforge csapata is igyekszik folyamatosan igazodni. Lényeg a lényeg: ha segítségre van szükséged a draftot illetően, akkor továbbra is bátran fordulhatsz az Arena Tier Listhez, hiszen naprakész információk alapján dönthetsz a válogatás során.

Lightforge – Arena Tier List

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva