PUBG

“Mi történik a játékkal mostanában?” – Rögtönzött PUBG AMA a legégetőbb kérdésekkel


Jó pár kérdésre választ kaptunk a mai napon.

Hajnalban indult egy új téma redditen, amiben a közösség arra kérte Brendant, hogy tartson egy AMA-t. Riggles viszont azonnal kapott a lehetőségen és magára vállalta az AMA-t, így a legfőbb kérdésekre válaszolt, aminek egy kicsit mindannyian örülhetünk. Összegyűjtöttük a téma legérdekesebb kérdéseit, aki ráér és kíváncsi, az nyugodtan nézzen szét, itt találtok mindent.

Hey Rigg, hallottatok már arról a bugról, ami miatt a halottak fegyvere a levegőben lebeg?

Igen tesó, a devek tudnak róla. Biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani

Amióta elhoztátok a 60 Hz-es szervereket sokkal rosszabb lett a desync, van ötleted arról, hogy ez miért lehet? Sokkal többször halok meg, miután befordultam a sarkon a fedezékbe.

Mi sem örülünk a szerverproblémáknak. A probléma gyökere elég bonyolult, a fejlesztők jelenlegi prioritása épp ezért a következő:

  1. Szerver teljesítmény
  2. Optimalizációk
  3. Anti-cheat

Minek köszönhetjük a trade ideiglenes kitiltását? Meddig fog tartani?

Még nincs betervezve nálunk sem. Ez egy elég bonyolult “probléma”, a döntést ugyanis azért hoztuk, mert így nincs ami ösztönözze annyira a cheatereket, hogy elbasszák más játékát. Rengeteg játékos kérte tőlünk, hogy maradjon így a továbbiakban is. Aki pedig külső oldalakról vásárol/elad skineket, az nyilván nem így gondolja. A döntés arról, hogy visszahozzuk-e még nem született meg.

A desync mindenki számára frusztráló 

Hidd el, nekünk is az

Player Unknown (Brendan Greene) még dolgozik a játékon? Mi van vele? Jó ideje nem hallottunk róla…

Igen, itt találod, hogy épp mit csinál.  Ő a kreatív igazgató, a szerepe eléggé bonyolult, de minden játék készítését érintő döntésbe bevonjuk. Már nem dolgozik programozóként, de mindenben segít, hogy jobbá tegye a játékot.

Mi a helyzet az Xbox verzióval? Azt hiszitek srácok, hogy a PC-ssel vannak a gondok, de minden egyes alkalmazottra szükség lenne, hogy a PUBG játszható legyen Xboxon is. Kiadtunk 30$-t egy játékért, ami egyszerűen nem játszható. Mindenki panaszkodik az fps-re, az épületek betöltésére, a bugokra és semmi javulást nem látunk.

Az Xbox fórumon minden héten frissítjük a “News and Announcements” szekciót. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megoldjuk a teljesítménybeli problémákat. Egyetértünk abban, hogy az Xbox verziónak rengeteg problémával küzdd jelenleg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva