Fortnite

Az eddigi legnagyobb Fortnite Leak: Jöhet az FPS nézet, valamint egy rakás új tárgy és játékmód is


Ennyi újdonságot talán még sosem bányásztak elő egyszerre, kapj magadhoz egy kis rágcsálnivalót és élvezd a hírfolyamot!

Még nagyjából három hét, és itt az új szezon, így nem meglepő, hogy kisebb-nagyobb szivárgások elérnek minket, némely a fejlesztőktől jön szándékosan, mint a Nintendo Switch-en az egyik tévén megjelenő visszaszámláló:

Egy másik részét meg az ügyeletes adatbányász, “Slenderguy2005” munkásságának köszönhetjük, valamint itt-ott besegít a jóöreg FNBRLeaks Twitter fiók is.

A két forrás most egy igazi Leak Fiesta-val látott el minket, lássuk mire lehet számítani hamarosan:

forrás: reddit
  • A Foraged Item ismerősen csenghet, a héten pont ezek fogyasztása (Hop Rock, gomba, alma) volt az egyik quest – ezúttal egy olyan chili paprikát tesznek be, melyet ha megeszünk, akkor (nyilván egy bizonyos ideig) gyorsabban fogunk futni tőle
  • A gáz gránátról már korábban írtunk, ide kattintva tudjátok elolvasni az összes eddigi infót róla
  • A Durrable a Greasy Grove-ban található hamburgerezőből származó burgerek, melyek a fájlok alapján gyógyítanak és mozgási sebességet adnak majd (Még egy ok, hogy Greasy-ben kezdjük a meccseket!)
Képtalálat a következőre: „Durr Burger”
forrás: The Sun
  • Az Air Strike Grenade névre hallgató fegyver egyelőre a Save the World játékmód részét képezi, de lehetséges, hogy az Epic Games hamarosan átemeli a Battle Royale-ba is.
Képtalálat a következőre: „Air Strike Grenade fortnite”
forrás: Fortniteintel
  • A Beehive gránát már felbukkant korábban a fájlok között, valószínűleg méheket (és egy over time sebző effektet) rak az eltalált célpontra – A Save the World játékosok számára nem lesz idegen az effekt, valószínűleg a méhkassal a fején rohangáló zombi effektjét fogják gránát formájába áthúzni a Battle Royale-ba. (HA úgy döntenek, hogy szükséges!)

Újabb infók a Playground LTM-ről!

A Friendly Fire és az Athena Respawn Time rész a korábban már bejelentett Sandbox mód, az egyelőre LTM-ként érkező Playgroundra utal, melyen az építést és lövést gyakorolhatjuk barátainkkal – erről rengeteg plusz infó, egészen pontosan a betöltő képernyő adatai is kikerültek

forrás: twitter

A leírásból tökéletesen látszik, ez egy abszolút nem kompetitív játékmód lesz, kizárólag a játéktechnikánk fejlesztésére érkezik. Ráadásul a barátainkkal játszhatjuk majd csak, s erre az egész sziget a rendelkezésünkre áll majd. Az alapanyagok is embertelen mennyiségben fognak esni, s ha úgy döntenénk, hogy a célzás terén kellene fejleszteni magadat, akkor a barátaid segítségével ezt is megteheted, ugyanis lesz Friendly Fire. De ne aggódj, visszatérnek majd, ha esetleg jobb lennél náluk!

Hamarosan érkezik a Final Fight LTM és a Score Royale LTM is, a töltőképernyő infókat legalábbis már ezekhez is a forrásfájlokba csempészte az Epic Games

 

 

Amiről eddig még nem esett szó az a Score Royale LTM pontozási rendszere. A bejelentő cikkben pörögtünk egy kicsit a témán, de semmi konkrétról nem tudtunk akkoriban beszámolni. Most a felső bányászeredményből látszik, hogy megvan már a hivatalos pontozás is. A következőképpen érhetünk el majd pontot és versenyezhetünk a győzelemért ellenfeleinkkel:

Pontot kapunk majd minden 5. percben (mégiscsak túlélő játék), gyilkosságért, láda nyitásért, láma nyitásért, töltényes doboz nyitásért, sőt, még akkor is pontot kapunk majd, ha elmajszolunk egy almát, vagy gombát!

Valamint itt van nekünk a Final Fight, ami teljesen más úton indult el, mint amire elsőre gondoltunk. Többféle csapatfelosztásokban próbálhatjuk majd bezsebelni a győzelmet. Viszont itt nagyon fontosak lesznek a döntéseink! Támadunk, vagy védekezünk? Az a csapat győz, amelynek a legtöbb embere marad talpon, mikor az idő lejár.

További részletek a két játékmódról a következő linket érhetők el:

Bányász jelentés: Score Royale és Final Fight LTM a láthatáron

Hoppá, érkezhet az FPP (FPS) mód?!

forrás: twitter

A játék már egy ideje tartalmazza az első személyes módot (FPP/FPS), de csak és kizárólag a Save the World játékmódban elérhető. Sokszor előkerülő téma, hogy kell-e a Battle Royale módba is ilyen, s legalább annyian mondják, hogy igen, mint ahányan nemmel válaszolnak erre a kérdésre. Egy biztos, az Athena fájlok (az a forrásmappa, ami a Battle Royale játékmódra vonatkozó fájlokat tartalmazza) között egy teljesen új, First Person nézetre utaló nyomot találtak az adatbányászok, ez pedig később hatalmas változást eredményezhet a játékban.

Ti szívesen látnátok FPP (First Person Perspective) opciót a játékban?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva