Counter Strike

Feloszlott a GODSENT, a matricákkal itt is nagyot kaszáltak a Steam Piac királyai


A Majoron járt csapatok megszűnése mindig forró téma a CS:GO világában. Az EnVyUs után most már a GODSENT matricák is horror áron mennek el.

Az EnVyUs matricák árainál már láttuk, mit eredményez egy Major csapat megszűnése. És nem arra gondolunk, hogy kicserélnek pár játékost, hanem hogy az egész szervezet kivonul a CS:GO-ból. Átéltük már a Titan, az IBP és még sok más sikercsapat esetében, most újabb hullám érkezett.

Az EnVyUs megszűnése után pár napig a világ legjobb biznisze volt olcsón megvenni és drágán eladni a matricákat.

Az EnVyUs körüli felhajtás azóta lecsengett. Még mindig drágák a stickerek, hiszen hosszú ideig nem várható új EnVy-matrica, de már bőven nem 3-szoros áron cserélnek gazdát.

Egy nappal a franciák után a svédek is bedobták a törülközőt, egész pontosan a GODSENT jelentette be a visszavonulást. A pronax segítségével létrehozott csapat eladta játékosait a Red Reserve-nek és kivonult a CS:GO-ból. Ezzel pedig ismét elindította az újabb őrült matricavásárlást.

A GODSENT csupán egy Majoron járt, így joggal mondhatjuk, hogy azok a stickerek extra egyediek. Sohe nem volt, és úgy tűnik nem is lesz más fajta GODSENT matrica. A 2017-es ELEAGUE Majoron kiadott GODSENT matricák ára hirtelen 4-szeresére nőtt:

A sima csapatmatrica 0.75-ről 2.66-ra emelkedett, és nem csak egyetlen alkalommal. 141 darabot adtak el a legmagasabb áron:

A hologramos változat 6.30-ról 25.49-re nőtt egyetlen nap alatt:

A fóliás matrica pedig 10.85 helyett 40.45-őt is megért valakinek.

A matricák árai az első roham után persze megindultak lefele, de a grafikonokon látszik, szépen megálltak félúton. Mindegyik még most is minimum kétszer annyit ér, mint a csapat feloszlása előtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva