Fortnite

Jöhetne? Fullos Deadpool, Dr. Disrespect, Mr. Láma és ápolónő skincsaládok


Reméljük az Epic Games továbbra is figyel az ötletekre, mert ezeknek a kinézeteknek a Shopban a helyük!

A legszebb az egészben az, hogy ezek a skinek tökéletesen beleillenének a játék jelenlegi helyzetébe. Mr. Láma és az ő nyersanyagai forró téma a Fortnite világában, Deadpool pedig mint szuperhős, a szezon aktuális felütése. Dr Disrespect ha már kapott a PUBG-be is saját skint, ide is bátran elférne egy hasonló koncepció, az ápolónő pedig a kompetitív vonal és a supportok megjelenése miatt lehetne valid. De szócséplés helyett inkább lássuk az ötleteket:

Mr. Láma:

A kinézet a játékból is megszokott, klasszikus Pinata megjelenés. A hátizsák mi más is lehetne, mint a Pinata jutalma, vagyis a létfontosságú nyersanyag előtti tisztelgés. A csákány a Pinata szétveréséhez használt baseball ütő és szépen össze is ért a kör. A léggömbernyő már csak hab a Láma-tortán.

Deadpool:

A kinézet itt ugye adott, mivel ebben kevés volt a kreativitás, csináltam mellé egy “This Guy”emote-ot. Az ernyő egy unikornisos papírzacskó, a hátizsák egy trollkodó, sulis szívatás, a csákány pedig egy nagyra nőtt fogpiszkálóval összetekert szamurájkard. Tökéletes kellékek egy Deadpool mozihoz, teljes a kép.

 

Dr Disrespect:

A helyzet hasonló Deadpoolhoz, a kinézet ugye itt sem meglepő, ezért jött ide is az emote. A szokásos “champion” táncra esett a választás, illetve a hátizsák is a doktortól megszokott shaker. Az ernyő egy tűzpiros Lamborghini Diablo fortnite-osított változata, de a legkreatívabb a jellegzetes arcszőrzet és a mém előtt leboruló Gillette csákány. Az árakat ne nézzétek, azok csak a fanok elfogultságát jelzik.

Az ápolónő:

A kinézet tökéletes, minden apró részlet a helyén van a fityulától egészen a kellően rövid nővérke szoknyáig. A teleszkópos fecskendő mint csákány szintén nagy ötlet, az elsősegélycsomag pedig ideális hátizsák a karakterhez. Szinte látjuk magunk előtt szitut: a versenyen a gyógyító csapattársak ebben a skinben rohannak revive-olni a többieket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva