Gaming

Clash Royale tippek: meggyűlik a bajod a Hog Riderrel? Így countereld mindössze 3 elixírből!


A Snowball és a Skeletons elég jót cserél a következő klipben.

Múlt héten érkezett meg a legújabb Clash Royale frissítés, mely rengeteg újdonságot tartalmazott, többek között két új kártyát is.

Itt a frissítés: alaposan felturbózott ládák, új emote-ok, 4000 trófea felett megváltozott szabály

Egyelőre még próbálgatják a játékosok az új lapokat (no meg szintezik, azt se felejtsük el, hogy azért tart felfedezni egy új lapban lévő összes lehetőséget, mert egy bizonyos level alatt nem adja vissza az igazi erejét), de az már most látszik, hogy a Giant Snowball-ban megvan a playmaker potenciál.

Ugye a lap úgy működik, hogy bár van egy kisebb sebzése, de alapvetően a utility (hasznosság) az, ami az ereje: lassítja és visszalöki a célpontjait.

Képtalálat a következőre: „snowball clash royale”
forrás: Clash Royale Wiki

Ez utóbbi miatt jelenthető ki bátran, hogy kell egy jó adag ügyesség és gyakorlás a használatához, hogy precízen időzítsük a golyót, nehogy rosszabb esetben a saját tornyunk felé lökjük védekezés során.

A következő klip ezt jól példázza: pont annyira sikerül messzire lökni a Hog Rider-t, míg a torony és az 1 elixírért letett Skeletons kivégzi, +1-es cserét eredményezve.

Arra nyilvánvalóan figyelnünk kell, hogy a szokásos Hog Cycle paklik támogató varázslata épp ne legyen az ellenfélnél, különben egy Zap, vagy The Log eltakarítja a csontvázakat – ha nála van, és el is használja, akkor jöhet pl egy Knight a Hog Rider maradék életének a nullára vitelére.

Képtalálat a következőre: „the log clash royale”
forrás: Clash Royale wiki

Tényleg nem a sebzés a kártya erőssége, ezt a következő videó is jól példázza:

Egyébként nektek is feltűnt, hogy Giant Snowball a neve (és tényleg hatalmas), az árnyéka viszont milyen miniatűr?

forrás: reddit

Kíváncsian várjuk, hogy milyen paklikban talál helyet a szóban forgó lap, igyekszünk rövidesen jelentkezni további tippekkel, mely az új kártyát illeti.

Addig is osszátok meg velünk kommentben, hogy ti milyen deckekben próbálgatjátok! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva