Counter Strike

Ez szoros volt! A magyar játékosok megszavazták, szerintük melyik a legfeleslegesebb CS:GO fegyver


Több ezer szavazat érkezett, de két fegyver toronymagasan kiemelkedett a többiek közül.

Felesleges fegyverből sajnos nincs hiány a CS:GO-ban. A leggyakrabban használt fegyók mellett (AWP, AK, M4A4, UMP, Dezi) vannak a határeset fegyverek (MAG-7, SG 553, Tec-9) és vannak amiket tényleg a kutya sem használ.

Összeszedtük a hat legritkábban látott fegyvert, a magyar játékosok pedig megszavazták, melyik mind közül a legfeleslegesebb.

A hat versenyző a kétes dicsőségű első helyért a Dual Beretta, az R8 Revolver, a PP-Bizon, a P90, a Negev és az M249 voltak. A versenyutás pedig szorosabbra sikerült, mint vártuk volna. 2000+ szavazat érkezett, az alábbi végeredménnyel:

6. P90 (76 szavazat, az összes szavazat 4%-a)

A P90 úgy tűnik csak szerintünk annyira felesleges, a játékosokat nem ez zavarja a legjobban. Tény, hogy gyengébb szinteken vonzónak tűnik a nagy tár és a gyors tüzelési sebesség, de előbb vagy utóbb mindenki kinövi. Kivéve az orosz szerverek lakói, náluk ez a kultúra rész, az ő kezükből kirobbantani sem lehet.

5. Negev (166 szavazat, az összes szavazat 8%-a)

Talán a legmeglepőbb eredmény, több szavazatra számítottunk a Negev esetén. A Valve frissítései, amivel próbálják szerethetőbbé tenni a fegyvert úgy tűnik működnek, ami egyébként örömteli.

4. PP-Bizon (231 szavazat, az összes szavazat 11%-a)

A másik SMG sem kapott túl sok szavazatot a magyaroktól, ezzel a kategóriával van tehát a legkeveseb baj a Rifle-felhozatal után.

3. Dual Beretta (266 szavazat, az összes szavazat 13%-a)

A pisztolyokkal van viszont a legtöbb gond, hiszen mindketten dobogóra kerültek. Nem sokkal előzi meg ugyan a Bizont, de nem akarjuk elvenni tőle az érdemet, tényleg megérdemli a feleslegesség dobogóját. Drága, és akár sebzésben, akár pontosságban, akár tüzelési sebességben van nála jobb pisztoly.

2. R8 Revolver (615 szavazat, az összes szavazat 30%-a)

Itt már szintet lép a dolog, a második helyen álló Revolver több mint kétszerannyi szavazatot kapott pisztolytársánál. A 30% már egy szép mennyiség egyetlen fegyvertől, és még így sem ő lett a legfeleslegesebb.

1. M249 (673 szavazat, az összes szavazat 33%-a)

Hanem a drága, lomha, és teljesen felesleges M249. Inkább csak a feeling miatt tarthatják bent a készítők, mert gyakorlati haszna szinte egyáltalán nincs. Kétségtelenül megérdemli, a CS:GO legfeleslegesebb fegyvere címet!

Köszönjük mindenkinek, aki szavazott, ma is tanultunk valamit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva