Fortnite

Exkluzív jutalmak a győzteseknek! – Újból hallgat a közösségre az Epic Games


Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy végre megszűnik az "elsők" jutalmazása és elkezdődhet az igazi grind!

A Fortnite Battle Royale egy meglehetősen nehéz játék. Van akinek a kötelező third person shooter elemek nem fekszenek jól a többi battle royale játékhoz viszonyítva, ám talán azokból több van, akiknek az építkezés nehezíti meg a dolgát. Ha a gyors fegyverakciókat kombináljuk a gyors építőakciókkal, akkor a totális káoszból kirajzolódik a játék általános képe. Ha megtanulni játszani nehéz, akkor értelemszerűen nyerni is, biztosan mindenkinek emlékezetes mind a mai napig az első. Ezt az Epic Games is tudja, így (spoiler veszély azoknak, akik még sosem nyertek!) az első győzelmekért – karrier és aktuális szezon – egy-egy esernyő gliderrel kedveskedik. A probléma ezzel az, hogy a karrierünk első, valamint minden szezon első győzelme után túl sok értelme nincsen grindolni a Victory Royale-okat…

Epic Games

A közösség számtalan ötlettel rukkolt már elő ilyen téren, többről már mi magunk is írtunk, ilyen volt például a Győztesek boltja lehetőség, ami bizonyos mennyiségű győzelem után leárazásokat eredményezett volna az Item Shopban.

Győztesek boltja – A közösség egyik része teljesen kiakadt, a másik része pedig imádná

Egy másik koncepció választható jutalmakat adna a győzelemre törőknek, vagy több tapasztalati pontot, esetleg egy kisebb V-Bucks csomaggal motiválna, egy szó mint száz, bőven lehet találni olyan közösségi ötletet, ami azon pörög, hogyan lehetne élhetőbbé tenni a győzelem-rendszert.

Epic Games

Most úgy néz ki, hogy az Epic Games végre lép ez ügyben, ráadásul egy hónapokkal ezelőtt felvetett (ki gondolná) közösségi ötlettel, ami a győzelmekért járó esernyők köré épül. Az ötlet anno az volt, hogy bizonyos mennyiségű győzelem után többféle glidert nyithatnak meg a játékosok, hogy a környezetüknek jelezhessék már a játék elején, jobb lesz velük vigyázni, mert nem véletlenül van esernyő fölöttük landolás közben!

fnbr.co

Az fnbr.co adatbázisa szerint hamarosan érkezhetnek is a játékba ezek a győzelem exkluzív tartalmak, előreláthatóan 300 győzelemig tervez az Epic ezzel a rendszerrel.

A hivatalos bejelentésre természetesen még várni kell, de mindez többnyire heteken belül megtörténik, ha valami felkerül az adatbányászok rendszerébe. Egészen addig, kezeljük mindezt “pletykaként”.

Szerintetek megfelelő jutalmak lehetnek ezek a győzelemhalmozók számára?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva