Counter Strike

230 millió játékosonként – a G2 csillagászati árakkal dobálózik az átigazolási piacon


Eddig azt kívántuk, bárcsak megtudnánk NBK és apEX kivásárlási árát! Most hogy már tudjuk, inkább azt kívánjuk, bárcsak sose tudtuk volna meg!

NBK és apEX értékes játékosok, ez tény és való. NBK 24 éves kora ellenére már kétszeres Major-győztes, és szinte minden poszton bevethető. Klasszikus supportként kezdte, majd a G2-ban második számú AWP-sé gyúrta ki magát kennyS árnyékában. Aztán a nagy G2-forgatás után irányított is, vagyis kis túlzással szinte bármit el tud játszani a pályán. Angolul kiválóan beszél, tökéletes igazolási célpont bármelyik csapatnak. ApEX 25 évesen eddig egy Major-győzelmet lőtt össze magának, és NBK változatos szerepeivel szemben az ő ereje a stabilitásban van. Egy szerepet tud játszani, de azt kőkeményen. Mióta ismerjük, apEX entry fraggerként osztja az ellenfeleket, mely szintén hiányposzt rengeteg csapat életében.

A G2 úgy tűnik tisztában is van játékosai értékével, megkéri ugyanis az árukat attól, aki el akarná csábítani őket. Fejenként 800 000 dollár a kivásárlási ára a srácoknak!

Aktuális árfolyamon ez 227 millió forintot tesz ki egyenként. Elképesztően magas összeg, most már értjük miért ülnek még mindig a kispadon. Kérő ugyanis akadna bőven:

  • NBK-t a Cloud9 vinné, akik irányítóhiányban szenvednek, és klasszikus supportban sem állnak túl jól. NBK tökéletes választás lenne a jelenleg is üres 5. székbe
  • apEX-et a mousesports nézte ki magának, akik STYKO kispadra ültetésével már ki is nyilvánították, kinek a helyére érkezhetne a francia

Csak az a fránya kivásárlási ár ne lenne ilyen magas… Mert sem a C9, sem a mouz nem hajlandó ennyit fizetni a G2 játékosaiért, akkor már inkább kivárnak. Hiszen apEX és NBK szerződése csak 2019 februárjában jár le, a G2-nak engednie kell az árból, ha nem akarnak bebukni két ilyen értékes üzletet. Ha magasan tartják a kivásárlási árat, NBK és apEX még hónapokig a nyakukon maradhat, ők meg utalhatják nekik a milliós fizetéseket hónapokon át. 2019 februárja után pedig szabadon igazolhatóvá válnak, vagyis ha addig nem adják el őket, egy forintot se látnak az eladásukból.

A G2-nak, a játékosoknak és a vevőknek is az lenne az érdeke, ha lejjebb menne az ár, és létrejönne az üzlet.

Kivéve ha a G2 nem tervez egy újabb forgatást a jövőben, amikor jól jöhet, hogy két ilyen játékos a kispadon ült…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva