Gaming

Mennyit költöttél Steamen és mennyit ér az accountod? – Így tudod megnézni!


Összegyűjtöttünk minden fontos információt, amelyeket nem árt, ha tudsz a Steam fiókodról!

A GPDR rendeletet követően a Valve egy újabb rejtett funkciót vonultatott fel a kulisszák mögött, az alábbi oldalon megtudhatjuk, hogy mennyi pénzt költöttünk el a Steamen. A Valve nem verte nagy dobra érthető okokból, pedig a játékosokat biztosan érdekelné, hogy mennyit is költöttek az accountjukra. Itt csak az az összeg szerepel, amit a bankkártyánkról töltöttünk fel az accountunkra, legyen az játékvásárlás vagy csak úgynevezett “funds”, azaz  pár euró feltöltése a fiókunkra.

Látogassatok el erre az oldalra és jelentkezzetek be a Steames adataitokkal (nem kell félni, a Steam hivatalos oldalán adjátok meg ezeket!). Ezek után pedig már ki is írja az oldal, hogy mennyi pénzt töltöttünk fel a fiókunkra az évek során.

Mennyit ér a Steam fiókom?

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy mennyit is ér a Steam fiókunk, már külső oldal segítségét kell igénybe vennünk. Ehhez először is egy nyilvános profilra van szükségünk, így gyakorlatilag bármelyik barátunk accountjáról kideríthetjük, hogy mennyit ér. A legrészletesebben a steamdb kalkulátora mutatja meg, hogy mennyit is ér az adott acc, ennek jelenleg annyi a szépséghibája, hogy mivel Steam Sale van, így a mostani árakon számolja az accountunk értékét, ami persze Sale-en kívül bőven a többszöröse.

steamcalculator.com oldala már a játékok eredeti árával számol, itt jóval magasabb összeg jön ki emiatt az account értékére.

Honnan tudod, hogy hol az id-d?

Legegyszerűbben rákeresel a steam fiókod nevére, az oldalon lévő url-t pedig kimásolod. Ezt a linket pedig a fentebb említett oldalakon megadod és már látszik is, hogy mennyit ér a fiókod!

Hogyan tudom megnézni, hogy pontosan mit vettem?

Azt sajnos nem lehet megnézni, hogy játékokra lebontva mennyit költöttünk, de a vásárlási előzményeket nem takargatja a Valve, persze kinek van kedve összeszámolni ezeket..

Ezeket az információkat pedig ezen az oldalon találod. Visszamenőleg az első vételig minden vásárlásod nyomon követheted az oldal segítségével.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva