Gaming

Hogy milyenek az operátorok harcon kívül? Egy 3D művész megelevenítette a nőies oldalukat!


Következzen Frost, Hibana és Zofia más szemszögből!

Félelmetes maskarák, sok mindent eltakaró öltözetek és fegyverek: a Rainbow Six Siege női operátorai vérprofi katonák.

Pont ezek miatt az R6-ban kevésbé jellemző (szemben egy Overwatch-csal, ahol előszeretettel megy a női Cosplay, sokszor lenge öltözetben), hogy lazítanánk és elgondolkodnánk azon, hogy vajon milyen lehet a való életben például Ela.

Bikinis Mercy, melltartós Widow és gentleman Hanzo – indul a nyári cosplay szezon

A Cosplay-ek is kevésbé gyakoriak, egyrészt mert rengeteg munkát vesz igénybe, míg a felszerelést sikerül összehozni, másrészt elég sok Cosplay a srácok férfi oldalára akar hatni, ami ezekben a ruhákban nem annyira hatásos.

forrás: IlyaTin, IGROMIR 2017

Ha már az említett Ela, csak nézzünk rá, hogy mennyi energiát kell belerakni egy ilyen remek alkotásba:

forrás: Reddit, Blood Orchid

Egy orosz 3D művész, Alexander “SKstalker” Sherman kicsit továbbpörgette a dolgot, és elképzelte, sőt megalkotta, hogy milyenek lehetnek a női operátorok akkor, amikor bájukkal fegyverzik le az ellenfeleiket – nézzünk is meg közülük párat!

1. Frost 

forrás: WallpaperSite

Elismerjük, hogy védekezésnél hatásosabb az első verzió, de ezekkel a csillogó kék szemekkel is meg lehetne bénítani néhány operátort.

2. Hibana

forrás: hdqwalls.com

Az egyik népszerű támadó, Hibana is kevésbé fenyegető, amikor nem egy fegyvert tart a kezében, hanem egy köntöst, amit épp készül elengedni.

3. Zofia

forrás: Rainbow Six – Ubisoft

Zofia tekintetében alapból van valami csábító, de azért ez a távolba meredő pozíció jobban megmozgatja az ember fantáziáját.

A borítóképen látható Ela-Dokkaebi-Finka trió sem rossz, akinek pedig az összeállítás alapján kedve szottyant megnézni a művész további munkáit, az ide kattintva megteheti ezt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva